-
Αρχική > Αθλητικά > Έφτασε κοντά, αλλά έμεινε στους «αδύναμους» ο ΠΑΟΚ

Έφτασε κοντά, αλλά έμεινε στους «αδύναμους» ο ΠΑΟΚ

Στο γκρουπ των «αδύναμων» του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League θα είναι οριστικά ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (22/7)

Ως… αδύναμος θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τη φετινή του προσπάθεια για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, όπως προέκυψε από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε στραμμένο το ενδιαφέρον του στα παιχνίδια των: Αστάνα, Λουντογκόρετς, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Σέλτικ, ελπίζοντας σε τρεις αποκλεισμούς. Οι δύο πρώτες του έκαναν τη… χάρη, όχι, όμως και οι άλλες δύο.

Κι αν η Σέλτικ ήταν το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στο Σεράγεβο, κάτι που επιβεβαιώθηκε εύκολα, δεν συνέβη το ίδιο με την ομάδα της Λευκορωσίας. Η ΜΠΑΤΕ βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό από την Πιάστ Γκλίβιτσε, αλλά με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τον β’ προκριματικό γύρο, αφήνοντας οριστικά τον ΠΑΟΚ στο γκρουπ των «αδυνάτων».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (22/7), είναι οι εξής: Άγιαξ, Σέλτικ/Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη/ΤΝΣ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ/Σαμπουρτάλο, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ/Ρόζενμποργκ, ΑΠΟΕΛ/Σλόβαν Μπρατισλάβας ή Σουτιέσκα.

 

http://www.sport-fm.gr/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks