-
Αρχική > Παραπολιτικά > Καταγγελία σοκ στην Λεύκη!(φωτογραφίες )

Καταγγελία σοκ στην Λεύκη!(φωτογραφίες )

Μια άνευ προηγουμένου υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ημέρες.τους κατοίκους της Λεύκης και πιθανότατα πολύ σύντομα τις εισαγγελικές αρχές.

Ο λόγος είναι η περιβαλλοντική μόλυνση που έχει επέλθει με την απόθεση μιας ολόκληρης καρότσας ζεστής πίσσας δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα, που εκτός από την μόλυνση της γύρω περιοχής εγκυμονεί κινδύνους και για την μόλυνση του παρακείμενου ποταμού, με ότι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στην υγεία μας.

Η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει αρχή και τέλος, μιας και σύμφωνα με τους κατοίκους της Λεύκης, το φορτίο πίσσας ήταν κομμάτι ενός συνεργείου που προοριζόταν να καλύψει τις τρύπες και τις λακκούβες στο οδόστρωμα του χωριού.

Πράγματι, το συνεργείο φαίνεται να εργάστηκε σε ένα κομμάτι δρόμου, αλλά εν συνεχεία σταμάτησε απότομα τις όποιες εργασίες και εξαφανίστηκαν όλοι, εργάτες, φορτηγό και φυσικά η πίσσα! Βέβαια, η πίσσα εμφανίστηκε τυχαία δίπλα στον παραπόταμο του Αλιάκμονα. Κάτοικοι προσπάθησαν να μάθουν τι έγινε, αλλά μάταια:

Ο πρόεδρος τοπικού άφαντος και ανενημέρωτος, ο δήμαρχος παραπέμπει στις τεχνικές υπηρεσίες, όπου ο προϊστάμενος ενημερώνει πως ο Δήμος δεν έχει καμία εργολαβία συντήρησης και παραπέμπει στην Περιφέρεια όπου και πάλι δηλώνεται πλήρη άγνοια…

Αποτέλεσμα όλου αυτού του αλαλούμ είναι τελικά οι τρύπες να μην κλείσουν στους δρόμους της Λεύκης και να έχουμε μια σοβαρή περιβαλλοντική μόλυνση δίπλα στον παραπόταμο του Αλιάκμονα.

Βέβαια, κάποιοι κέρδισαν: χρόνο και χρήμα, εις βάρος όμως πολλών άλλων . . .

Ο παρατηρητής

 

Top
Enable Notifications OK No thanks