-
Αρχική > kastoria365 > ΑΡΜΟΝΙΑ: Στην ημερίδα για τη συμβολή των πολιτιστικών φορέων στη διατήρηση της παράδοσης (φωτογραφίες – βίντεο)

ΑΡΜΟΝΙΑ: Στην ημερίδα για τη συμβολή των πολιτιστικών φορέων στη διατήρηση της παράδοσης (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Καστοριάς «Αρμονία» διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή των πολιτιστικών φορέων στην διατήρηση της ελληνικής λαϊκής παράδοσης

». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό των Αδελφών Εμμανουήλ (Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς), την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και εμπεριείχε ενδιαφέρουσες ομιλίες για θέματα όπως, η διάσωση και διατήρηση της ελληνικής λαϊκής παράδοσης με τη συμβολή των πολιτιστικών φορέων, ο ρόλος και οργάνωσης των πολιτιστικών φορέων για την συμμετοχή χορευτών και τη συνέχιση της ελληνικής λαϊκής παράδοσης.

Οι ομιλητές και τα ειδικότερα θέματα που ανέπτυξαν ήταν:

Ο Δρ. Γουλιμάρης Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α./ Δ.Π.Θ.  «Ο ρόλος των μη κερδοσκοπικών σωματείων στην διατήρηση της χορευτικής παράδοσης και στην τοπική ανάπτυξη».

 

 Ζήλας Μιχάλης, Πρόεδρος Μ/Σ Καστοριάς «Αρμονία». «Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς. Διάλογος με το χθες και προοπτικές για το αύριο».

Η Αποστολίδου Πηνελόπη, Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α./Α.Π.Θ. «Ο Μουσικοφιλολογικός σύλλογος Καστοριάς Αρμονία από το ξεκίνημα του έως σήμερα».

Η Σαββίδου Κυριακή, Υπ. Διδάκτωρ Τ.Ε.Φ.Α.Α./Δ.Π.Θ. «Τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε πολιτιστικούς φορείς του Ν. Καστοριάς που αφορούν την ποιότητα υπηρεσιών, την ικανοποίηση, την ψυχολογική υγεία ευεξία και την ανάμειξη συμμετεχόντων σε χορευτικές δραστηριότητες ελληνικού χορού»

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks