-
Αρχική > kastoria365 > ΔΗΜΙΟΙ: Οι επόμενοι στόχοι

ΔΗΜΙΟΙ: Οι επόμενοι στόχοι

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας εκτός την υποστήριξη άλλων συλλογών και διοργανώσεων είναι να υλοποιήσουμε και τις δικές μας ιδέες-προτάσεις.

Τουλάχιστον όσες από αυτές είναι ρεαλιστικές ως προς την υλοποίηση τους.
Το τονίζουμε αυτό γιατί ενώ για παράδειγμα θα ήταν πολύ χρήσιμο να ασχοληθούμε με ράμπες ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια είναι επί της ουσίας αδύνατον για την ομάδα μας.
Στα σκαριά υπάρχει μια δενδροφύτευση σε οικόπεδο που αφού το καθαρίσουμε και περιφράξουμε θα φυτέψουμε δέντρα και λουλούδια ώστε να χρησιμοποιηθούν για καλλωπισμό (νησίδες, αυλές σχολείων).
Αυτή την εβδομάδα θα επικοινωνήσουμε με τα μέλη που πρότειναν δράση που αφορά ευπαθείς ομάδες και θα προχωρήσουμε στην οργάνωση αυτής της ιδέας.
Επίσης θα δρομολογήσουμε τη Β’ φάση της προχθεσινής μας καθαριότητας η οποία θα περιλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες μεγαλύτερη επέμβαση μας, για την ολοκληρωτική αλλαγή εικόνας της βιτρίνας τους και ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων από τη δράση της περασμένης Κυριακής.
Η αποκατάσταση ενός σημείου (παγκάκι) που έδινε ανάσα σε περιπατητές και όχι μόνο είναι επίσης στα σκαριά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση των υλικών για την κατασκευή του ας επικοινωνήσει με μήνυμα ώστε να αναλάβουν δράση οι μάστορες της ομάδας μας.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σκεφτούμε και μια «έκθεση φωτογραφίας» από τα δικά σας» κλικ»,άλλα δεν θα πούμε κάτι άλλο μέχρι να μιλήσουμε με τους «καλλιτέχνες» της ομάδας.
Μείνετε συντονισμένοι, θα προσπαθήσουμε για τον πολιτισμό και για τον αθλητισμό. Η κοινωνική αλληλεγγύη μας αφορά όλους. Το περιβάλλον μας» χρειάζεται».
Το να βοηθάς μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο για όλους.
Αλλά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για έναν άνθρωπο.

Top
Enable Notifications OK No thanks