-
Αρχική > Παραπολιτικά > Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς :Οσο πατάει η γάτα…

Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς :Οσο πατάει η γάτα…

Η αλήθεια είναι ότι τα τρέχοντα δημοτικά συμβούλια εκτελούν ακόμα ασκήσεις προθέρμανσης και όλες οι παρατάξεις κάνουν επιτόπιο τροχάδην.

Δεν έχουμε μπει ακόμα στο ψαχνό του πράγματος και τα περισσότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν συνθέσεις συμβουλίων, διοικήσεων, μελών, παρατηρητών- τέτοια τετριμμένα.
Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς εύκολα το γεγονός ότι φαίνεται να κυριαρχεί ένα άπλετο πνεύμα ομοθυμίας και συνεργασίας.
Οι περισσότερες αποφάσεις λαμβάνονται ομόφωνα και ελάχιστες μόνον ‘κατά παραφωνία’ -άσε τον πρόεδρο να λέει ‘ πλειοψηφία’- μιας κι ο μόνος που διαφωνεί είναι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
Ο οποίος, αντιλαμβάνεται και από μόνος του ότι οι διαφοροποιήσεις του δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά δεν τολμά να χαλάσει ο άνθρωπος και την ηρωική παράδοση του κόμματος του που του επιβάλλει να πηγαίνει κόντρα σε όλα.
‘Αγώνας’ με συναινέσεις και με καταφάσεις δεν ερμηνεύεται σαν αγώνας από τον «λαό» κι έτσι ο καημένος ο εκπρόσωπος βρίσκεται συνεχώς στην άχαρη θέση να καταθέτει στα πρακτικά ‘διαφωνίες’ για ψύλλου πήδημα.
Είμαι ‘κατά’, λέει, αλλά μη νομίσετε ότι είμαι πολύ ‘κατά’. Απλώς είμαι ‘κατά’.
Ιt’s to much complicated, που λένε και οι γκόμενες στο facebook….

Αλέκτωρ εφώνησε

Top
Enable Notifications OK No thanks