-
Αρχική > Συνταγές > Χοιρινό ψητό στην κατσαρόλα και ρύζι πιλάφι.

Χοιρινό ψητό στην κατσαρόλα και ρύζι πιλάφι.

Είναι πεντανόστιμο.

Υλικά

1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά

Τσιγαριζω με λάδι στην χύτρα και βάζω 1 γενναία κουταλιά μουστάρδα και μια κουταλιά σούπας μέλι, αλάτι και πιπέρι..

Σοτάρονται για 5 λεπτά μετά προσθέτω 2 ποτήρια νερό. Στη χύτρα δεν χρειάζεται παρά 20 λεπτάκια.

πιλάφι 


Για το πιλάφι βάζω σε κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό,ένα κομμάτι βούτυρο γάλακτος 50 γρ. Περίπου και αλάτι. Όταν βράσει προσθέτω 2 ποτήρια ρύζι κίτρινο και χαμηλώνω τη θερμοκρασία στο 1 μέχρι να φουσκώσει το ρύζι. Δεν χρειάζεται σουρωμα. Είναι πεντανόστιμο. ..

 

 

 

 

Ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό έχω να παρουσιάσω το φαγητό μου. Μάλλον δεν προλαβαίνω να το φωτογραφίσω… σήμερα όμως που έγινε νωρίς πρόλαβα να το μοιραστώ μαζί σαΠαρακάτω σας γράφω τη συνταγή. Να έχετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή!!!!!!!
1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά που τσιγαριζω με λάδι στην χύτρα και βάζω 1 γενναία κουταλιά μουστάρδα και μια κουταλιά σούπας μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σωταρονται για 5 λεπτά μετά προσθέτω 2 ποτήρια νερό. Στη χύτρα δεν χρειάζεται παρά 20 λεπτακια.
Για το πιλάφι βάζω σε κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό,ένα κομμάτι βούτυρο γάλακτος 50 γρ. Περίπου και αλάτι. Όταν βράσει προσθέτω 2 ποτήρια ρύζι κίτρινο και χαμηλώνω τη θερμοκρασία στο 1 μέχρι να φουσκώσει το ρύζι. Δεν χρειάζεται σουρωμα. Είναι πεντανόστιμο. …

 

Αφήστε μια απάντηση

Top