-
Αρχική > Απόψεις > Η ενοχική σιωπή ενός Τσάρου!

Η ενοχική σιωπή ενός Τσάρου!

Εδώ και αρκετές μέρες και βδομάδες, μετά την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Καστοριάς, αποκαλύπτονται τα περισσότερα από τα έργα και ημέρες μιας δημοτικής αρχής που επί 5 χρόνια επισκιάστηκε και χαρακτηρίστηκε από την παντοδυναμία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Στεγιόπουλου Βαγγέλη.

Τα όσα έρχονται στο φως, είτε σταδιακά είτε συγκεντρωτικά, από την διοίκηση Κορεντσίδη, περιγράφουν μια χαοτική κατάσταση στα οικονομικά, ειδικά για τα τελευταία 2 χρόνια της περιόδου Αγγελή.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, το ελάχιστο μια αντίδραση δικαιολόγησης και υπεράσπισης των πεπραγμένων τους από τους πλέον υπεύθυνους, τον κύριο Δήμαρχο και τον Τσάρο της τελευταίας 5ετίας κ. Αντιδήμαρχο Οικονομικών.

Μέχρι στιγμής, και ειδικότερα κατά την προεκλογική περίοδο ακούστηκαν μεμονωμένες φωνές από αρμόδια άτομα που, αν και “αλλάχτηκαν” νωρίς, υπερασπίστηκαν το έργο τους με σθένος και πειθώ.

Αντιθέτως, η σουπερ πετυχημένη τριάδα των αναντικατάστατων (μαζί με τον κ. Αγγελή), καθώς και οι αγαπημένοι αυλικοί του Δημάρχου που πήραν και ξαναπήραν πόστα οι ίδιοι ή τα μοιράστηκαν με συγγενείς, κρατούν σιγή ιχθύος που μεταφράζεται πλέον από πολλούς σαν ομολογία ενοχής.

Θα περιμένουμε την είσοδο και τ’ αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών, καθώς και την εμμονή του κ. Κορεντσίδη στην πλήρη διαφάνεια και καταλογισμό ευθυνών.

O παρατηρητής

Top
Enable Notifications OK No thanks