-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΣΓΚ : Ανοίγει τις πύλες του σήμερα Το «4o Fur Shopping Festival» (Γιορτή Γούνας Για Την Περιοχή )

ΣΓΚ : Ανοίγει τις πύλες του σήμερα Το «4o Fur Shopping Festival» (Γιορτή Γούνας Για Την Περιοχή )

Το 4rd Fur Shopping Festival της Καστοριάς μας εισάγει σήμερα στον υπέροχο κόσμο της γούνας και του δέρματος

 Μετά τα τρία προηγούμενα  επιτυχημένα Shopping Fur Festival ο ο Σύνδεσμος Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας»  ξεκινάει σημερα το 4Ο Fur Shopping Festival» που θα που θα λάβει χώρα  από 12 έως 17 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος του Συνδέσμου είναι  να καλύψει  τις προσδοκίες όλων των γουνοποιών σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω τις οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα  μας και τις  δύσκολες καταστάσεις που περνά ο γουνοποιητικός  κλάδος .

Σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί  μια γιορτή για την γούνα στην περιοχή,  μια γιορτή της Καστοριάς  με αφορμή την έναρξη της χειμερινής σεζόν. Σημειώνεται  ότι οι πωλήσεις θα είναι και χονδρικής και  λιανικής, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους γουνοποιούς να διαθέσουν κάποια από τα εμπορεύματα τους σε ιδανική χρονικά στιγμή.

Μέσα από τον υπέροχο αυτό κόσμο  του4o Fur Shopping Festival»  η Καστοριά της «γούνας» και του «εμπορίου» έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας για άλλη μια  φορά. Ισχυροποιεί τη θέση της στον διεθνή κόσμο του εμπορίου της γούνας και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων αγορών και

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks