-
Αρχική > Ελλάδα > Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ συμπαραστέκεται στο συλλαλητήριο

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ συμπαραστέκεται στο συλλαλητήριο

                              

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων  ( ΠΟΣΥΦΥ ) ως δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός  φορέας,  σεβόμενη το  δικαίωμα των πολιτών της Χώρας μας, να συμμετάσχουν  σε  κάθε δημοκρατική   εκδήλωση   υπέρ της Ιστορικής Αλήθειας  που αφορά το παρελθόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, και με αφορμή το  συλλαλητήριο  της 4ης Φεβρουαρίου  στην  Αθήνα ,   δ η λ ώ ν ε ι   την συμπαράστασή της προς τους φορείς και τον κόσμο που  διατρανώνει με την παρουσία  του την επιθυμία για μια δίκαιη λύση σύμφωνη με την Πολιτιστική μας Ταυτότητα και Κληρονομιά.

Ως Έλληνες δεν μπορούμε να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον σφετερισμό της δικής μας ιστορικής και εθνικής ταυτότητας εν ονόματι κάποιας πολιτικής σκοπιμότητας. Οι λαοί, που αναζητούν κάποια εθνική ονομασία για να αυτοπροσδιοριστούν, δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν σε βάρος άλλων –και μάλιστα γειτονικών– λαών.

Τέλος, ευχόμαστε άπαντες οι συμμετέχοντες του Συλλαλητηρίου σε κλίμα ενότητας, υπευθυνότητας και σοφίας, να μεταφέρουν επιτυχώς το μήνυμα πως η Μακεδονία και η Ελλάδα είναι έννοιες ταυτόσημες και αδιαίρετες.

footeer

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks