-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μια όμορφη μουσική εκδήλωση με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας χάρισε στα μέλη του ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Καστοριάς.(φωτογραφίες )

Μια όμορφη μουσική εκδήλωση με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας χάρισε στα μέλη του ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Καστοριάς.(φωτογραφίες )

Μια όμορφη μουσική εκδήλωση με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας χάρισε στα μέλη του την περασμένη Παρασκευή ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Καστοριάς.

Οι πρωταγωνιστές της ζεστής αυτής γιορτής, οι δεκάδες κυνηγοί, άφησαν για λίγο στην άκρη το χόμπι τους αλλά και τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας για να  παραβρεθούν όλοι μαζί στο «Ακρόαμα» για να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου αλλά και συνευρεθούν για περαιτέρω σύσφιξη  σχέσεων. Σύσσωμος ο κυνηγετικός  σύλλογος   υποδέχτηκε τα μέλη του, ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ρεσίνης, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση, έκανε και ένα μικρό απολογισμό των δράσεων του συλλόγου οι οποίες παρουσιάστηκαν μέσα από videowall. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση και στους κυνηγούς να βάζουν τσιπάκια στα σκυλιά τους, αλλά και να τα εμβολιάζουν ώστε να τα προφυλάξουν από πιθανή λύσσα.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks