-
Αρχική > Ελλάδα > Κρήτη: Ο Κάρολος, η Καμίλα, τα δώρα και οι αντιδράσεις

Κρήτη: Ο Κάρολος, η Καμίλα, τα δώρα και οι αντιδράσεις

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ολοκληρώνουν στην Κρήτη, την τριήμερη επίσκεψή τους στην Ελλάδα

. Τα πάντα είναι έτοιμα, χωρίς όμως να λείπουν και οι αντιδράσεις…

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη το μεσημέρι. Με ιδιωτική πτήση, λίγο πριν τις 12.30 θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, κλείνοντας την τριήμερη επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Μάλιστα η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα συνοδεύσει τα υψηλά πρόσωπα, κατά τη σύντομη παραμονή τους στην Κρήτη.

Πρώτος «σταθμός» του ζεύγους το ανάκτορο της Κνωσού, ενώ κατόπιν οι … δρόμοι Καρόλου και Καμίλα χωρίζουν, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα.

Κάρολος – Καμίλα: Το πρόγραμμα στην Κρήτη

Ο Κάρολος θα περιηγηθεί στη Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής, ενώ η Καμίλα θα μεταβεί στην ενδοχώρα και το Οινοποιείο Λυραράκη.

Σημειώνεται ότι τον πρίγκιπα θα συνοδεύει στην επίσκεψή του στην Κρήτη και το ζεύγος Βαρδινογιάννη, με τους οποίους ο πρίγκιπας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ο πρίγκιπας, μετά από σειρά επαφών, προβλέπεται να μεταβεί στις Αρχάνες το μεσημέρι όπου και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, όπου μέσα σε οκτώ λεπτά θα ενημερωθεί για το έργο της Αναπτυξιακής.

Για πέντε λεπτά θα συναντήσει τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστίας και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με πρόσφυγες που θα διαρκέσουν συνολικά 25 λεπτά στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών. Ο πρίγκιπας θα έχει δύο ακόμα συναντήσεις με οικογένειες προσφύγων από Ιράκ και Συρία.

Ακολούθως ο πρίγκιπας θα μεταβεί στην πλατεία Παναγίας, όπου θα υπάρχει μπουφές με τοπικά προϊόντα, ενώ μετά από αίτημά του, ο πρίγκιπας θα συναντηθεί με κατοίκους των Αρχανών και θα περιηγηθεί σε καφενεία της περιοχής. Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με κρητικό γλέντι κι αν όλες οι διαδικασίες ακολουθήσουν το βρετανικό πρωτόκολλο αυστηρά, η επίσκεψη θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο ως τις 16:00 το μεσημέρι.

Οι αντιδράσεις για την πριγκιπική επίσκεψη στην Κρήτη

Homepage

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks