-
Αρχική > Ελλάδα > Μητροπολίτης Αμβρόσιος για Gay Pride: «Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε Σόδομα και Γόμορα»

Μητροπολίτης Αμβρόσιος για Gay Pride: «Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε Σόδομα και Γόμορα»

Με ένα άρθρο του στο προσωπικό blog του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος επισημαίνει τα παρακάτω

 

: Τα ήθη, αγαπητοί μου φίλοι, αλλάζουν ολοταχώς σήμερα στην δύστυχη Πατρίδα μας! Τα λεγόμενα «χρηστά ήθη» έχουν τεθή υπό διωγμόν! Το φυσικό και το φυσιολογικό τώρα πλέον χλευάζονται! Το μαύρο επαινείται! Το άσπρο κατακρίνεται! Ο εκφυλισμός συστηματικά πλέον προωθείται στην Κοινωνία μας! Κάποια διδασκάλισσα σε Δημοτικό Σχολείο της Αττικής διδάσκει γιόγκα στα παιδάκια του Σχολείου της, επί πλέον δε τα βάζει να φιλιούνται στόμα με στόμα αγόρι με αγόρι καί κορίτσι με κορίτσι! Συγχρόνως κατήργησε και την πρωϊνή προσευχή! Η Κοινωνία μας, λοιπόν, μεταμορφώνεται! Δέχεται μια δυσπερίγραπτη παραμόρφωση. Κατά τήν διάρκεια του Τριωδίου, ως γνωστόν, υπάρχει η εορτή των Απόκρεω.

Τότε συνηθίζεται και τό «Καρναβάλι». Δηλ. ο φυσιολογικός άνθρωπος φοράει μιά μάσκα και αλλάζει μορφή! Αυτό όμως κρατάει μόλις μιά-δύο εβδομάδες! Ύστερα η Κοινωνία επανέρχεται στη φυσιολογική της μορφή καί την φυσική της πορεία! Στις ημέρες μας κάποιοι προσπαθούν νά μεταβάλουν τήν ανθρώπινη Κοινωνία σε ένα μόνιμο Καρναβάλι.

Αποβάλλεται το φυσιολογικό καί «φοριέται» το μή φυσιολογικό! Μιά απόδειξη είναι και η πρόσφατη Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Στρασβούργο: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη χθες ότι ο όρος «σύζυγος» περιλαμβάνει και τους συζύγους του ιδίου φύλου»!!!! Μια άλλη γεύση του ιδίου προβλήματος είναι η παρέλαση των Gays, η οποία πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα! Μία παρέλαση, η οποία διαφημίζεται υπερβαλλόντως από τά ΜΜΕ! Δικαίωμα βεβαίως του κάθε πολίτη, αφού είναι ελεύθερος άνθρωπος, είναι να ζή όπως θέλει! Φυσιολογικά ή μή φυσιολογικά! Αρκεί να μη προκαλεί τον συνάνθρωπό του! Παρά ταύτα κανένα δικαίωμα δεν έχει να προβάλει με υπερηφάνεια το πάθος του και να υπερηφανεύεται γι’ αυτό! Ο Αντι-ρατσιστικός Νόμος έγινε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο! Γιά να μπορούν όσοι ήσαν έως χθές «περιθωριακοί» σήμερα να προβάλλουν όχι απλώς ανενόχλητοι, αλλά καί με περισσή καύχηση, τις ηθικές (δηλ. τις κατά Χριστόν ανήθικες) προτιμήσεις των! Εάν, λοιπόν, κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος τολμήσει νά κατακρίνει τον μη φυσιολογικό, τόν «τοιούτον», όπως ελέγετο πολύ παλαιότερα, «τον άνώμαλον», όπως ελέγετο έως πρό τινος, αυτός οδηγείται στα Δικαστήρια! Και εάν παρ’ ελπίδα αθωωθή, τότε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης σπεύδει και με την επέμβασή του ακυρώνει τήν απαλλακτική δικαστική Απόφαση! Έτσι χαρίζεται στους Gays ή ΛΟΑΤ!

Αντιθέτως, εάν οι Gays προσβάλλουν μέ λόγια, με έργα, μέ αφίσσες κλπ. τον φυσιολογικό άνθρωπο και τον φυσιολογικό τρόπο ζωής, αυτοί παραμένουν ανενόχλητοι! Καί όχι μόνον ανενόχλητοι, αλλά και σπουδαίως καλύπτονται υπό των Κρατικών Παραγόντων! Θέλετε απόδειξη; «Φωταγωγούν τη Βουλή στα χρώματα των ….Gay!», γράφει Αθηναϊκή Εφημερίδα!

Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι, ότι καί το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συμμετέχει με εκπροσώπους του στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις των Ομοφυλοφίλων! ********** Αγαπητοί μου Αδελφοί, Παιδιά του Χριστού μας, Παιδιά της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Αδελφικώς σας ικετεύω: «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου»! Η φιλτάτη Πατρίδα μας μεταβάλλεται! Αλλάζει χαρακτήρα! Η σεμνότης χλευάζεται, η ανηθικότης επαινείται!

Η Ελλάδα μας μεταβάλλεται ολοταχώς σε Σόδομα καί Γόμορρα! Τό σύνθημα της παρελάσεως είναι τό «παρούσα»! Άνδρες και γυναίκες θα ανταποκρίνωνται με την λέξη «παρούσα»!!!!! Έτσι, λοιπόν, θα επαληθευθή, αλλά με την αντίστροφη έννοια, την υποτιμητική και όχι την θαυμαστικη της έννοια, η φράση του Ξέρξου, ο οποίος είπε το εξής αξιοθαύμαστο: «οι μεν άνδρες γεγόνασί μοι γυναίκες, αι δε γυναίκες άνδρες»!!!!!! Παρακαλώ, να σημειώσετε κάπου στο μυαλό σας, ότι Χορηγοί των Ομοφυλοφίλων, για να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις των, το Gay pride όπως τον αποκαλούν, μεταξύ άλλων είναι και οι εξής: • Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, • Η Περιφέρεια Αττικής, • Ο Δήμος Αθηναίων,

Η Πρεσβεία της Αυστραλίας εν Αθήναις, • Η Πρεσβεία της Ολλανδίας » », • Η Πρεσβεία του Καναδά » », • Η Ελληνική Ραδιοφωνία -Τηλεόραση (ΕΡΤ) !!!!!!! ***, • Το Ίδρυμα Ωνάση καί • Το Ίδρυμα Μποδοσάκη! Θα το διαπιστώσετε σήμερα με όσα θα δούμε ζωντανά μεν στην Αθήνα, σε εικόνες δε από τις τηλεοράσεις. Πρόσχωμεν! + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Αίγιον, 09 Ιουνίου 2018

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/mitropolitis-

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks