-
Αρχική > Ελλάδα > Το Σκοπιανό… έκλεισε το δημαρχείο Έδεσσας (pic)

Το Σκοπιανό… έκλεισε το δημαρχείο Έδεσσας (pic)

«Κλειστόν λόγω αλλαγής ονόματος» είναι το δημαρχείο Έδεσσας, όπως μας ενημερώνει το πανό που αναρτήθηκε στο κτίριο μετά τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Εξάλλου, ο τοπικός δήμαρχος, Δημήτριος Γιάννου, είχε προειδοποιήσει στο πρόσφατο συλλαλητήριο όποιον ψηφίσει την αλλαγή ονόματος «να μην πατήσει ξανά στην περιοχή».

Εκτός από το «πράσινο φως» για να κλείσει το δημαρχείο Έδεσσας για το Σκοπιανό, ο δήμαρχος έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Στην αρχή φαινόταν απίθανο, μετά άρχισε να δουλεύεται υπόγεια, και τώρα έχουμε μια συμφωνία. Και εμείς ο απλός, αγνός, φιλειρηνικός ορθόδοξος λαός σηκώσαμε σημαίες, τραγουδήσαμε ειρηνικά, κάναμε διαδηλώσεις, πάντα σε κόσμιο πνεύμα, Άγιοι Ποιμενάρχες έγιναν ένα με μας, τους φασίστες και περίεργους, και τελικά με διαγγέλματα και συνεντεύξεις ενημερωθήκαμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λύτρωση.

Λοιπόν αν σταματήσουμε εδώ, όλα χάνονται. Ίσως γίνομαι γραφικός. Δεν μπορώ όμως να μείνω απαθής.

Πονάω, φοβάμαι, τώρα που διαβάζω το κείμενο της συμφωνίας. ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Δεν είναι απλά μια πολιτική πράξη. Είναι ο αφανισμός ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να κάνουν απλά μερικοί την δουλειά τους. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ».

https://politik.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks