-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς(φωτογραφίες)

 Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς(φωτογραφίες)

Για   ακόμη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Νέας Υόρκης και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς πραγματοποίησε τελετή Απονομής Βραβείων Αριστούχων τελειοφοίτων των Γενικών, Εσπερινών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής  Ενότητας Καστοριάς.

Τους  αριστεύσαντες  μαθητές υποδέχτηκαν σε μια απλή και λιτή τελετή την Τετάρτη 08 Αυγούστου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος,  εκπρόσωποι της εκκλησίας και φορείς του τόπου,

.

 η Πρόεδρο του τμήματος υποτροφιών του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ν. Υόρκης, Θεοδώρα Πίνου, μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ.κ Βασίλειος Αθανασόπουλος, Ηλίας Ελιόπουλος, Σπύρος Κύρου, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου  Χρήστος Γιώβες,  τα πρώην μέλη της Φιλοπτώχου Καστοριέων Ν. Υόρκης  Κουκουλή Λούλα, Γερασόπουλος Μαίρη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοαμερικανών Καστοριάς Δημήτρης Τσέας, εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, διευθυντές σχολείων, γονείς και συγγενείς των παιδιών,  οι οποίοι μοιράστηκαν  μαζί τους την χαρά της επιτυχίας των παιδιών.

Ακολούθησε απονομή  τιμητικού επαίνου και χρηματικού βραβείου από το Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, ο οποίος  για 21η συνεχόμενη χρονιά απονέμει υποτροφίες στα καστοριανά παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά   το Σύλλογο  που συνεχώς με δράσεις του στηρίζει την Καστοριά,        συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές για την επίδοσή τους και τους επέδωσε ένα αναμνηστικό στυλό, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης των  Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατά το σχολικό έτος 2017– 2018 που βραβεύτηκαν είναι:

 

 

·         Κοχλιάδης Μιχαήλ

1ο   ΓΕ.Λ. Καστοριάς

·         Βαδραχάνης Απόστολος

2ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

 

·         Βλάχου Χριστίνα

3ο  ΓΕ.Λ. Καστοριάς

 

·         Αλεξοπούλου Γεωργία

ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks