-
Αρχική > Απόψεις >  «Διοίκηση Αγγελή: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!»(Του Δώρα Θέτη)

 «Διοίκηση Αγγελή: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!»(Του Δώρα Θέτη)

Μέσα σε κλίμα έντονων συζητήσεων, τόσο για τις νέες διατάξεις του νέου νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης Ι», 

 όσο και για την συνεχόμενα αυξανόμενη ονοματολογία των υποψηφίων νέων δημάρχων της Καστοριάς, ένα νέο ερώτημα αναδύεται και γεννά προβληματισμούς σε όλους τους πολίτες της Καστοριάς: χρειάζονται άραγε ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι στην Καστοριά μας;

Το ερώτημα αυτό γεννάται δικαιολογημένα μετά τα όσα, άλλοτε δραματικά, άλλοτε τραγελαφικά, και άλλοτε και τα δύο μαζί, συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον τόπο μας.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες εβδομάδες και σε διάστημα λίγων ημερών, συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες (Λεύκη, Κορομηλιά, Απόσκεπος, Κεφαλάρι) έπαθαν μεγάλες κα καταστροφικές ζημιές από την έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Αρκετές βδομάδες μετά τις τοπικές θεομηνίες και μετά από έντονες πιέσεις και αποδοκιμασίες από τους πολίτες, σκέφτηκε ο κ. Αγγελής να αναζητήσει δικαιολογητικά, να κάνει επιστολή, στο Υπ. Εσωτερικών και να αναμένουμε κάποια απάντηση εάν και τι μπορεί να γίνει, αφού ως γνωστόν για όσους ζητάν το αυτονόητο ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Εκτός όμως από το ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Δήμαρχος κ. Αγγελής, όλοι οι αντιδήμαρχοι του και ακόμα και οι Πρόεδροι των νομικών προσώπων και εταιρειών του Δήμου Καστοριάς επιδόθηκαν και σε μια τρίτη άρνηση, την ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Στην περίπτωση για παράδειγμα του μολυσμένου νερού στο Δισπηλιό  ο παρατηθείς πρόεδρος της κ. Μπαμπάκος δεν ήξερε για τις μετρήσεις πέρα από το όριο, ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Ζάχος, δεν ήξερε για την μόλυνση παρόλο που έκανε νέα γεώτρηση, και φυσικά ο κ. Δήμαρχος ορκίζεται μπροστά σε κάμερες και πολίτες ότι και αυτός δεν ήξερε, μέχρι την τάδε ημέρα, που ήταν μετά από την τάδε ανακοίνωση, που προηγήθηκε της τάδε συνεννόησης, που απαντούσε στο τάδε δελτίο τύπου, που ήταν αντίδραση στο τάδε δημοσίευμα, που προερχόταν από την τάδε έρευνα, που τον είχαν ενημερώσει για ένα πρόβλημα, που τότε όμως, να ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, δεν ρώτησε τι πρόβλημα είναι γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ χρειάζεται να τα ΞΕΡΕΙ και όλα!

Το ίδιο και χειρότερο ερώτημα βασανίζει και την περίπτωση του εστιατορίου στην Μαυριώτισσα, όπου ο «εκκλησιάζου» αντιδήμαρχος κ. Λιάνος μαζί με τον «αγαπητό εν Χριστό Αδερφό» Δήμαρχο κ. Αγγελή προσφεύγουν κατά της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς, όχι επειδή το θέλουν ή θα το όφειλαν, αλλά επειδή το είπαν οι υπάλληλοι και επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα, παρότι και οι δύο τους δεν επιθυμούν να πάνε κόντρα στην εκκλησία μας! Σε μια υπόθεση δηλαδή που ένας συνδημότης μας έχει επενδύσει μεγάλο χρηματικό πόσο και ταλαιπωρείται άνευ ουσίας αφού είναι γνωστό σε όλη την διοίκηση Αγγελή ότι το ιδιοκτησιακό ανήκει στην Ι.Μ. Καστοριάς!

Εύλογο λοιπόν είναι το ερώτημα των δημοτών  Χρειάζονται άραγε ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι στην Καστοριά;»

2 thoughts on “ «Διοίκηση Αγγελή: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!»(Του Δώρα Θέτη)

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤHS KAΣΤΟΡΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

  2. Ένας νομός με ανεργία στα ύψη, και είναι ο μόνος Δήμος που δεν έβγαλε θέσεις εργασίας στο πρόσφατο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ!!!!ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Top