-
Αρχική > Ελλάδα > Στο περιθώριο η Αυλωνίτου μετά την… “π@@@ιά”. Την αποδοκιμάζει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο περιθώριο η Αυλωνίτου μετά την… “π@@@ιά”. Την αποδοκιμάζει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ

“Θύελλα” στο πολιτικό σκηνικό μετά την… υβριστική ρουκέτα που εκτόξευσε η Ελένη Αυλωνίτου

– Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε στον τηλεοπτικό αέρα “π@@@ιά” τα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις φωτιές στο Μάτι!– Άμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για “κατήφορο και χυδαιότητα”– Αποδοκιμασία και δυσφορία και από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ – “Άδειασμα”… κανονικό από την Ράνια ΣΒίγκου– Φυσικά δεν έλειψε το… πάρτυ στο Twitter, με πολλά πολιτικά πρόσωπα να παίρνουν θέση και να καταδικάζουν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Στα πλαίσια της π@@@ιάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι… Α, βεβαίως. Δεν φταίει ο ίδιος…«. Αυτό είπε… πρωί – πρωί σε… πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση η Ελένη Αυλωνίτου, δίνοντας ένα ακόμη «χτύπημα» στον πολύπαθο κοινωνικο-πολιτικό διάλογο της χώρας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε με υβριστικό τρόπο εναντίον αρχηγού κόμματος -και δη της αξιωματικής αντιπολίτευσης- συγκεκριμένα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όχι πως θα είχε κάποια… διαφορά αν έλεγε το ίδιο για οποιονδήποτε άλλο πολίτη, αλλά όπως και να το κάνουμε, ειδικά στον απόηχο της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας με τους τουλάχιστον 93 νεκρούς από τις πυρκαγιές, θα περίμενε κανείς όλοι -και ειδικά οι εκλεγμένοι βουλευτές- να συμπεριφέρονται με βάση τους στοιχειώδεις κανόνες της κοινωνικής ευπρέπειας.

Το ακριβώς αντίθετο έκανε, λοιπόν, η Ελένη Αυλωνίτου, στην εμφάνισή της στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, η οποία έχει γίνει viral για όλους τους λάθος λόγους…

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την «βόμβα», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να πει την… εμπνευσμένη ατάκα, αλλά την διακόπτουν. Λίγο αργότερα, όμως, όταν βρίσκει το απαραίτητο «κενό», στο οποίο δεν μιλούσε κανείς, την… πυροδοτεί!

Αδειάζει» την Αυλωνίτου ο ΣΥΡΙΖΑ!

Θέση για την απαράδεκτη φρασεολογία της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, πήρε… το ίδιο το κυβερνών κόμμα! Πιο συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για το ζήτημα.

Σε αυτήν, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Δείτε την ανάρτηση

Σφοδρή επίθεση από την ΝΔΝωρίτερα, είχε πάρει θέση και η… άμεσα ενδιαφερόμενη Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».

Και στο Twitter, ωστόσο, πολλά ήταν τα πολιτικά πρόσωπα που καταδίκασαν την συμπεριφορά… πεζοδρομίου της Ελένης Αυλωνίτου.

Ένας εξ αυτών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μπορεί να μην έκανε κάποια ανάρτηση στο Twitter, αλλά αναδημοσίευσε… όποιο άρθρο υπήρχε που αναφέρονταν στο περιστατικό.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks