-
Αρχική > Ελλάδα > Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Καμμένο για τις δηλώσεις του στον Realfm: Είναι ανεύθυνος και ασόβαρος

Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Καμμένο για τις δηλώσεις του στον Realfm: Είναι ανεύθυνος και ασόβαρος

Δριμεία επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπολύει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας

στον Realfm 97,8 σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του την Τετάρτη στον Realfm 97,8 δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν».

«Σχετικά με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και τη νομική διαδικασία έχει δοθεί εγκαίρως η απαραίτητη ενημέρωση προς την ελληνική πλευρά. Παρόλα αυτά, με διαρκώς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρεί το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, ενώ από την άλλη αρνείται να εκπληρώσει τις δίκαιες και νόμιμες προσδοκίες μας όσον αφορά στους προδότες που βρίσκονται εκεί (στην Ελλάδα) και συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ που έγινε μέσω του εκπροσώπου του, Χαμί Ακσόι.

«Αυτό μόνο ως μία σκηνοθετημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης προς άλλη κατεύθυνση μπορεί να εκληφθεί», καταλήγουν στην ανακοίνωση τους οι Τούρκοι.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Στραβελάκη

www.enikos.

Αφήστε μια απάντηση

Top