-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΔΤΣ ΑΕ – Επίσκεψη πολυμελής αντιπροσωπεία Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών (φωτογραφίες )

ΔΤΣ ΑΕ – Επίσκεψη πολυμελής αντιπροσωπεία Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών (φωτογραφίες )

Την εταιρεία «ΔΤΣ Φινιριστίριο Βαφείο Γουναρικών A.E.» επισκέφθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία Οικονομικών

και Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της, στο ΒΙ.ΠΑ Καστοριάς. Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής επίσκεψής τους, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής αποστολής διπλωματών από 27 χώρες, ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ  Ναούμ Δίτσιο για τη δυναμική της στον τομέα της αγοράς, κατεργασίας και βαφής γουνοφόρων δερμάτων.

Αναφέρθηκε ειδικότερα η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων που διασφαλίζουν την περιβαλλοντική προστασία αλλά και η χρήση πρώτων υλών συμβατών με αειφόρες πρακτικές. Παράλληλα, οι διακεκριμένοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα διάφορα στάδια επεξεργασίας και να ενημερωθούν για τον εξωστρεφή χαρακτήρα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των εργασιών της δράσης Synergassia που αποβλέπει στην προβολή  της Ελλάδας, των Περιφερειών και των Δήμων της στην παγκόσμια αγορά, στην προώθηση των τοπικών οικονομιών και των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών οργανώθηκε από τον Οργανισμό Enterprise Greece και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας – ΑΝΚΟ Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

 

Στόχος της αποστολής είναι η προβολή του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι μοναδικές της επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τονώνοντας έτσι την εξωστρέφειά της και την αναπτυξιακή της πορεία.

Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετείχαν διπλωμάτες από 27 χώρες. Συγκεκριμένα: Αργεντινή, Αυστραλία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κούβα, Κύπρος, Λετονία, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Γραφείο Εκπροσώπησης της Ταϊπέι στην Αθήνα, Τυνησία, και Φινλανδία.

Η ΔΤΣ θα ήθελε, τέλος, να ευχαριστήσει θερμά τον Οργανισμό Enterprise Greece, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα την Αντιπροσωπεία Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών για την τιμή που μας κάνανε να παρευρεθούν στον χώρο της εταιρίας μας και κυρίως να έρθουν πιο κοντά στον πρωτοπόρο, οικολογικό και μαγικό κόσμο της γούνας

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks