-
Αρχική > Ελλάδα > Μαζική στέγαση χιλιάδων… «μεταναστών» σε ξενοδοχεία της Β. Ελλάδας – 5.000 το «πρώτο κύμα»Ενα και στο Νεστόριο 

Μαζική στέγαση χιλιάδων… «μεταναστών» σε ξενοδοχεία της Β. Ελλάδας – 5.000 το «πρώτο κύμα»Ενα και στο Νεστόριο 

Ως εκ τούτου, σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας πρόκειται να στεγαστούν περίπου 5.000….«μετανάστες και πρόσφυγες» (!!!) για χρονικό διάστημα έξι μηνών (και βλέπουμε;), όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Νίκος Ράγκος.

Ο κ. Ράγκος, μιλώντας στην εκπομπή της TV100 «Τα εν Δήμω», ανέφερε πως έτσι αφενός θα αποσυμφορηθούν τα ελληνικά νησιά και αφετέρου θα αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προκύπτουν κατά την χειμερινή περίοδο.

Έδωσαν το «πρόβλημα»: Συμφόρηση παράνομων μεταναστών σε ακριτικά νησιά. Δίνουν και την «λύση» τους βάζουν κατά χιλιάδες σε ξενοδοχεία και αργότερα, γιατί όχι, ΜΑΖΙΚΑ σε σπίτια Ελλήνων.

«Το υπουργείο προχώρησε σε ένα σχέδιο, το οποίο ειδικά για τον χειμώνα προβλέπει τη δημιουργία θέσεων σε ξενοδοχεία μέσω της χρηματοδότησης από τη DG Home. Μέσω διαγωνισμών που εξελίσσονται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, οι ξενοδόχοι προσφέρουν τα καταλύματα που διαθέτουν», εξήγησε ο κ. Ράγκος, τονίζοντας ότι ξενοδοχειακοί χώροι έχουν ήδη δημιουργηθεί σε περιοχές όπως τα Γρεβενά, η Βόλβη και η Χαλκηδόνα, η Αετόπετρα Σερρών καθώς και οι Μουριές του Κιλκίς.

«Οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται, για να υποστηρίξουν κατ’ αρχάς την αποσυμφόρηση κόσμου από τα νησιά και κατά δεύτερον την αποσυμφόρηση κόσμου που βρίσκεται σε μη κατάλληλη στέγαση εντός των δομών φιλοξενίας στην Βόρεια Ελλάδα», σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Με πληροφορίες από το voria.gr

https://images.search.yahoo

Top
Enable Notifications OK No thanks