-
Αρχική > Διεθνή > Ήταν ο Νταής του Σχολείου και Έδερνε Όλα τα Παιδιά. Δείτε Πως τον Εκδικήθηκε ο Μικροκαμωμένος Μαθητής

Ήταν ο Νταής του Σχολείου και Έδερνε Όλα τα Παιδιά. Δείτε Πως τον Εκδικήθηκε ο Μικροκαμωμένος Μαθητής

Το παρακάτω βίντεο από ένα γυμνάσιο στις Η.Π.Α., δείχνει έναν μαθητή που εκφοβίζει έναν μικρότερο, ο οποίος μαθαίνει με τον σκληρό τρόπο ότι διάλεξε το λάθος άτομο για να πειράξει.

Το βίντεο των 26 δευτερολέπτων, έχει τρομερή απήχηση σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τότε που ανεβάστηκε. Το βίντεο ξεκινά με ένα πλήθος μαθητών γυμνασίου που περπατούν στο διάδρομο, παρακολουθώντας έναν μάγκα έτοιμο να επιτεθεί σε έναν άλλο μαθητή.

Ο μάγκας, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι, μπερδεύει τον μαθητή με το άσπρο μπλουζάκι με εκείνον που ήθελα να εκφοβίσει και τον πλησιάζει λέγοντάς του: πες κάτι στο πρόσωπό μου και θα δεις τι θα πάθεις. Ο μαθητής με το μαύρο μπλουζάκι γρήγορα μαθαίνει το λάθος του. Ο μαθητής με το άσπρο μπλουζάκι, τον αρπάζει, τον σηκώνει στον αέρα και τον πέταξε στο έδαφος με δύναμη.

Οι μαθητές, βλέποντας το συμβάν στο διάδρομο, ανατρίχιασαν από τον τόσο βίαιο καυγά.

Οι θεατές του καυγά, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με το βίντεο στη σελίδα τους στο Facebook: «Και έτσι τελειώνει ο εκφοβισμός», έγραψε ένας. «Είχα προβλήματα με ένα παιδί στο σχολείο και η διοίκηση δεν έκανε τίποτα (ως συνήθως). Όλοι είχαν πρόβλημα μαζί του και μια μέρα του είπα να σταματήσει να με πειράζει και αποφάσισε να μου δώσει μια μπουνιά στο στομάχι ως απάντηση. Του έριξα ένα χέρι ξύλο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτόν ξανά.

 

«Αν ήταν το παιδί μου αυτό που θα δεχόταν εκφοβισμό, θα του έλεγα καλά έκανες και τον χτύπησες και ας αποβληθείς», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Τα σχολεία κάνουν μια απολύτως φρικτή δουλειά στο χειρισμό του εκφοβισμού», έγραψε ένας άλλος. « Διδάξτε στο παιδί σας να προστατεύσει τον εαυτό τους και όλα θα είναι εντάξει!»

credit: metro

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks