-
Αρχική > Τοπικά νέα > Εορταστικό πνεύμα στα καταστήματα της περιοχής μας (βίντεο )

Εορταστικό πνεύμα στα καταστήματα της περιοχής μας (βίντεο )

Ανάσες χαράς, κόντρα στη…δύσκολη οικονομική κατάσταση, την οποία βιώνουμε τα Χριστούγεννα θα δώσουν σε όλους μας μια μοναδική αίσθηση μαγείας.

Έτοιμη η αγορά για  την εορταστική περίοδο

Πέρα από το εορταστικό κλίμα  που επικρατεί αυτές τις ημέρες, τα γιορτινά τους  φόρεσαν και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, στολίζοντας τις προσθήκες των καταστημάτων τους με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, καθώς και με το καλύτερο τους εμπόρευμα, επιδιώκοντας έτσι να  προσελκύσουν το  ενδιαφέρον  του καταναλωτικού κοινού.

Αξίζει, να αναφερθεί ότι, περίοδος αυτή είναι μια από τις καλύτερες για του έμπορους που προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αύξηση της αγοραστικής κίνησης που αναμένεται να κορυφωθεί τις εορταστικές αυτές ημέρες.

«Είναι μια κατεξοχήν καταναλωτική περίοδος» δήλωσε  ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καστοριάς Βαγγέλης Πανταζής, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι στην αγορά υπάρχει επάρκεια και ποικιλία αγαθών με καλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.

« Οι καταναλωτές πρέπει να  στηρίξουν την τοπική αγορά ώστε να μην φεύγουν χρήματα από την καστoριά προς άλλους νομούς και πόλεις», κατέληξε τονίζοντας  ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καστοριάς.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks