-
Αρχική > Απόψεις > Υποψήφιοι δήμαρχοι: Διαβουλεύσεις και παρασκήνιο (Του ΔώραΘέτη )

Υποψήφιοι δήμαρχοι: Διαβουλεύσεις και παρασκήνιο (Του ΔώραΘέτη )

Στο επίκεντρο διαβουλεύσεων και παρασκηνιακών μεθοδεύσεων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην περιοχή μας .

Οι οποίοι για να συμπληρώσουν το πολυπόθητο ψηφοδέλτιο τους, θυσιάζουν ακόμη και την ποιότητα εναντίον της ποσότητας.

 Πάντως  δυο ήταν οι τολμηροί που εξέφρασαν δημόσια το ενδιαφέρον τους  ότι θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές και τυγχάνει και οι δυο να είναι πρόεδροι φορέων  με πρώτο να κόβει το νήμα ο πρόεδρος της ΕΔΗΚΑ κ Αχιλλέας Ευαγγέλου και να ακολουθεί πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος  του Συνδέσμου ο προφήτης Ηλίας κ Γιάννης Κορεντσιδης

Το ενδιαφέρον για τον Δημαρχιακό θώκο της Καστοριάς αυξάνει συνεχόμενα σε ένταση και αριθμό, μιας και όσο περνάνε οι μέρες ολοένα και περισσότεροι διεκδικητές εμφανίζονται, είτε αυτόνομοι είτε σε συνεργατικά σχήματα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, νέα και παλιά ονόματα έχουν ήδη εμφανιστεί στο προσκήνιο, χωρίς ωστόσο να έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη δυναμική συγκρότησης ικανού ψηφοδελτίου ακόμα ενώ σιγή ασυρμάτου επικρατεί στα στρατόπεδα  και των  11 περίπου  υποψηφίων  που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο του  Δήμου Καστοριάς.

.Κλειστά τα χαρτιά του εξακολουθεί να κρατάει μέχρι στιγμές και ο νυν δήμαρχος κ Ανέστης Αγγελής γεγονός που αναγκάζει τους νυν δημοτικούς του συμβούλους να αναζητούν αλλού στέγη.

 Αντιδήμαρχοι, νυν και τέως, καθώς και σύμβουλοι του κ. Αγγελή επιβεβαιώνουν με συμπεριφορά τους την ανυπαρξία ομάδας και δεσμών, αφού δεν διαφαίνεται σε καμία περίπτωση η δημιουργία σχήματος που θα διεκδικήσει την δημαρχία σαν διάδοχη κατάσταση.

Χαρακτηριστικό στοιχείο πάντως αυτών των  εκλογών  είναι οι μετακινήσεις “ υποψηφίων   και μάλιστα πολλών εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων  που παρατηρείται αλλάζουν με ταχύτητα φωτός πολιτική στέγη!

ΟΨΟΜΕΘΑ  για τις εξελίξεις

 

Top
Enable Notifications OK No thanks