-
Αρχική > Τοπικά νέα > SagaFurs: Θετικό ξεκίνημα της Νέας δημοπρατικής περιόδου(φωτογραφίες )

SagaFurs: Θετικό ξεκίνημα της Νέας δημοπρατικής περιόδου(φωτογραφίες )

Η δημοπρασία Δεκεμβρίου της SagaFursσηματοδότησε την έναρξη της δημοπρατικής περιόδου 2018/19

ΗδημοπρασίαξεκίνησεμετιςπωλήσειςτωνΠιστοποιημένωνSaga Furs Finnraccoonταοποίαπωλήθηκανκάτωαπόισχυρόανταγωνισμό και σε ποσοστό 100%. Οι τιμές ήταν ελαφρά πιο χαμηλές σε σύγκριση με την δημοπρασία του Σεπτεμβρίου. ΚύριοιαγοραστέςήτανηΕυρωπαϊκήΒιομηχανίαΜόδας και η Ρωσία, με υποστήριξη από την Κορέα και την Κίνα. Παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές.

ΟιBlue Frost fox πουλήθηκανσεποσοστόσχεδόν 100 % σετιμές σταθερές ως ελαφρά χαμηλότερες. Οικύριοιαγοραστέςήτανκαιπάλι η Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας και η Κίνα, με πολύ καλή υποστήριξη από την Τουρκία και την Ρωσία.

ΗSilver fox καιμικρέςσυλλογέςαπόδιάφορεςμεταλλαγμένες αλεπούδες πωλήθηκαν επιλεκτικά. ΟικύριοιαγοραστέςπροέρχονταναπότηνΚορέα, την Τουρκία και την Βιομηχανία Μόδας. Η ζήτηση γιααλεπού καιFinnraccoonγιαγαρνιτούρεςκαισυνδυασμούςυλικώνπαραμένει ισχυρή σε όλες τις αγορές, με συνέπεια οι πωλήσεις να είναι πολύ καλά μοιρασμένες σε αυτές.

Ηπροσφορά συλλογής απόεκτρεφόμεναSable,σημείωσετιμές στα πρόσφατα διεθνή επίπεδα, στους τύπους που πωλήθηκαν.

ΤοFinnraccoon Top Lot αγοράστηκεαπότην Fur Finland OÜ γιαλογαριασμότουÖrucKurkγια400 Euros ανά γουνόδερμα και το Sable Top Lot αγοράστηκε από την CBF Centro Belfurs Diffusion για λογαριασμό τηςMalamatiγια 720 Euros.

Οι Blue Fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% μεπωλήσειςμοιρασμένεςισομερώςσεόλεςτιςαγορές. ΤαεπίπεδατιμώνσταShadow Fox σημείωσαν μια μικρή μείωση, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατές από αυτές των Blue Fox. ΚύριοιαγοραστέςήτανηΚίνακαιηΕυρωπαικήΒιομηχανίαΜόδας, μευποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία.

Η επόμενη δημοπρασία τηςSaga Furs θα πραγματοποιηθεί από 8–15 Μαρτίου 2019 σε συνεργασία με την Fur Harvesters Inc.

Ευχόμαστε Καλές γιορτές και Χαρούμενο και Δημιουργικό το Νέο Έτος

 

Top
Enable Notifications OK No thanks