-
Αρχική > Ελλάδα > Ικανοποίηση στο Μαξίμου για Μέρκελ και το κρίσιμο ραντεβού με Καμμένο

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για Μέρκελ και το κρίσιμο ραντεβού με Καμμένο

Τα θετικά λόγια της Καγκελαρίου Μέρκελ ήχησαν θετικά στους παροικούντες του Μαξίμου. Στελέχη της κυβέρνηση τόνιζαν ότι όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τόσο για την οικονομία όσο και για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ραντεβού των δύο κυβερνητικών εταίρων, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αρχής γενομένης από την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

Η Μέρκελ έβαλε πλάτη για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Είμαι ευγνώμων προς τον Αλέξη Τσίπρα που ανέλαβε να λύσει το ονοματολογικό θέμα, μαζί με τον κ. Zάεφ, πρόκειται για ένα έργο που όλοι ξέραμε ότι δεν θα οδηγούσε σε εύκολη λύση» ανέφερε η Καγκελάριος βάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση για την δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει.
Από την πρώτη στιγμή που για διαφόρους λόγους άνοιξε ξανά μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια το Σκοπιανό, η Άνγκελα Μέρκελ ήταν υπέρμαχος μίας αμοιβαίας επωφελούς λύσης. Προφανώς και η εξέλιξη αυτή την ικανοποιεί ακόμα και αν γνωρίζει ότι τα λόγια της δεν ήχησαν όμορφα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

https://www.dikaiologitika.gr/e
Top
Enable Notifications OK No thanks