-
Αρχική > Απόψεις > Kαι στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζει ο κ. Κασαπίδης(Του Δώρα Θέτη )

Kαι στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζει ο κ. Κασαπίδης(Του Δώρα Θέτη )

Σε κινήσεις που στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χαρακτηριστούν ως άστοχες και σπασμωδικές, μέχρι πανικού και απελπισίας φαίνεται ότι προβαίνει ο κ. Κασαπίδης στην προσπάθεια διεκδίκησης της Περ. Δυτικής Μακεδονίας, αυξάνοντας την δυσφορία και την απογοήτευση ακόμα και των υποστηριχτών του.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη και η δημόσια ομιλία-στήριξη προς τον Κ. Κασαπίδη φανερώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι κάτι δεν πάει καλά με την υποψηφιότητα του τελευταίου στην περιφέρεια.

Από κύκλους της ΝΔ σχολιάστηκε με έντονο σκεπτικισμό και αρνητικό τρόπο η κίνηση αυτή μιας και είναι η μοναδική τέτοιου είδους παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη υπέρ υποψηφίου περιφερειάρχη του κόμματος.

Για πολλούς, η επίσκεψη Μητσοτάκη και στήριξη προς τον κ. Κασαπίδη ήταν αναγκαία για δυο λόγους: πρώτον, για το ”μάντρωμα” των πολλών δυσαρεστημένων, παλαιών και ‘σκληροπυρηνικών’ στελεχών του κόμματος, ιδιαίτερα αυτούς που ήταν στο ψηφοδέλτιο του κ. Δακή που ένιωσαν ανεπιθύμητοι, και δεύτερον για να αντισταθμίσει την υποτονική προεκλογική παρουσία και δραστηριότητα του κ. Κασαπίδη σε όλη την περιφέρεια.

Την εντύπωση ότι κάπου το έχει χάσει και έχει μπερδευτεί ο κ. Κασαπίδης ενισχύεται και από τις οργανωμένες διαρροές για τα ονόματα του ψηφοδελτίου του στην Καστοριά που μόνο σύγχυση και απογοήτευση σκόρπισε στον νομό μας.

Καταρχήν, παρά την θερμή υποδοχή του κόσμου στην άποψη για νέα πρόσωπα και απομάκρυνση από τους συμβούλους του κ. Δακή, τα μισά ονόματα που διέρρευσαν είναι όχι απλά παλιοί υποψήφιοι αλλά και αντιπεριφερειάρχες και υπάλληλοι της ΠΕ Καστοριάς επί Δακή, όπου είχαν τιμωρηθεί παραδειγματικά από τους συμπολίτες μας στις τελευταίες εκλογές για την αποτυχημένη διοίκηση τους.

Τέλος, είναι ορατή η διάψευση των προσδοκιών για νέους και τεχνοκράτες υποψηφίους, αφού τελικά ο κ. Κασαπίδης φαίνεται να είναι εγκλωβισμένος από την μια μεριά στην στενή κομματική γραμμή που επιβάλει δικά της στελέχη και από την άλλη στην μονοδιάστατη του ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και την περιοχή του Άργους, αγνοώντας δυστυχώς τους υπόλοιπους τομείς και περιοχές του νομού μας που επιζητούν λύσεις από πρόσωπα που αποδεδειγμένα γνωρίζουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας. Λέτε ν’ αλλάξουν τα πράγματα;

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks