-
Αρχική > Απόψεις > Οι άστεγοι ’Ορφανοί’’ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψάχνουν για ‘’στέγη’’(Του Δώρα θέτη)

Οι άστεγοι ’Ορφανοί’’ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψάχνουν για ‘’στέγη’’(Του Δώρα θέτη)

Δεν είναι μόνο οι  υποψήφιοι Δήμαρχοι που αναζητούν  πρόθυμους να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  αναζητούν  αρχηγό να ακολουθήσουν.

Μετά τις διαφαινόμενες υποχωρήσεις  ορισμένων υποψήφιων δημάρχων  δεν είναι λίγοι όσοι έμειναν ξαφνικά στα’’ κρύα του λουτρού’’  και αναζητούν νέες συμμαχίες.

Το παράδοξο είναι πως μέχρι σήμερα φωνάζανε και προπαγανδίζανε τις υποψηφιότητες τους με άλλον υποψήφιο ενώ από αύριο θα εμφανιστούν στα καφενεία και τις πλατείες με άλλους.

Μ ΄αυτούς που μέχρι χθες λέγανε πως δεν έχουν τύχη, πως θα εγκαταλείψουν  γρήγορα και πως  δεν κάνουν για το Δήμο.  Μ’ αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν πως δεν είναι η αγάπη τους για την πόλη ή για το χωριό τους, αλλά  η κινητήρια δύναμή τους  είναι  η ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών  και  κυρίως η εξασφάλιση μιας καλής θέσης  στο Δημαρχείο , είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον, στην τελική δεν έχει σημασία, αρκεί να υπάρχουν πιθανότητες εκλογής.

Όμως πέραν όλων αυτών, υπάρχει ακόμα μια ομάδα που ψάχνει τρόπο να γαντζωθεί στην εξουσία  με σκοπό να αποτελειώσουν αυτό που άρχισαν, καθώς  ο αρχηγός τους  δεν  είναι διατεθειμένος να συνεχίσει.

Ωστόσο,  πρόθυμοι να ηγηθούν μιας  κίνησης  που  θα είναι συνέχεια της σημερινής  δημοτικής αρχής υπάρχουν.  Όμως αρκετοί πήδηξαν από το καράβι και  δύσκολα θα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός,  όσο και αν πιέζονται ορισμένοι να ενδώσουν.

Στο τέλος όμως μπορεί όλοι αυτοί  που περίσσεψαν και δεν βρήκαν  ‘’στέγη’’ για να σώσουν  την Καστοριά να συμπράξουν για το καλό του τόπου. Άλλωστε με την απλή αναλογική όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

Top
Enable Notifications OK No thanks