-
Αρχική > Αθλητικά > Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Χάλκινο μετάλλιο η Κυριακοπούλου
 • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Χάλκινο μετάλλιο η Κυριακοπούλου

  Μπορεί η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνιστικά να μη βρέθηκε στην καλύτερη μέρα αλλά δε θα γυρίσει με… άδεια χέρια από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης

  Η επικοντίστρια υπερέβη τα 4,65 και θα φέρει στην αγαπημένη της κόρη, τη Λένια, το χάλκινο μετάλλιο. Η Κατερίνα Στεφανίδη πλασαρίστηκε στην 4η θέση.

  Η Νικόλ Κυριακοπούλου επέλεξε να αρχίσει από τα 4,45, τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Τα 4,65 τα κατέκτησε και αυτά με το δεύτερο άλμα ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη με το 3ο. Τα 4,75 αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα για τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη όπως και για τη Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία όμως είχε καλύτερες προσπάθειες στα 4,65 και, έτσι, πρόσθεσε στη συλλογή της και ένα χάλκινο από ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

  Πέμπτος στην Ευρώπη ο Δουβαλίδης

  Ο Κώστας Δουβαλίδης πραγματοποίησε στη Γλασκώβη την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου. Με 7.65 στα 60μ εμπ. πλασαρίστηκε στην 5η θέση, και με αυτό τον χρόνο βελτίωσε και άλλο την καλύτερη εφετινή του επίδοση.

  Ο 32χρονος έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς με 7.60.

   

  http://www.kathimerini.gr/1012895

   

   

   

  Αφήστε μια απάντηση

  Top
  Wordpress balloons powered by nksnow