-
Αρχική > Απόψεις > Περιφερειακές εκλογές :Ναρκισσισμός και εγωκεντρισμός στο έπακρο!(Του ΔώραΘέτη )

Περιφερειακές εκλογές :Ναρκισσισμός και εγωκεντρισμός στο έπακρο!(Του ΔώραΘέτη )

Αλγεινή και άκρως αρνητική εντύπωση έχουν προκαλέσει στους πολίτες της Καστοριάς οι αντιδράσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μετά την διαπίστωση τους ότι δεν θα είναι τελικά στην λίστα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Γιώργου Κασαπίδη. Από την μια πλευρά, επιδεικνύουν έναν άκρατο ναρκισσισμό και εγωκεντρισμό αφού θεωρούν τους εαυτούς τους σαν το κέντρο του κόσμου και αναντικατάστατους.

Πιστεύουν πως μόνο αυτοί είναι οι κατάλληλοι και κανείς άλλος δεν είναι τόσο καλός όσο αυτοί. Από την άλλη πλευρά, φανερώνουν συμπεριφορές χειρότερες από μικρών παιδιών, αφού μέσα από έναν άγονο εγωισμό και παιδαριώδη εκδικητικό λόγο, απειλούν ή και το πράττουν κιόλας, ότι θα πάνε απέναντι, παρόλο που στο παρελθόν οι ίδιοι στηρίχτηκαν από την παράταξη, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, παρόλο που αποτελούν παλιά και ενεργή μέλη της ΝΟΔΕ και παρόλο που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον στενών συνεργατών του κ. Κασαπίδη.

Άτομα που μέχρι εχθές ορκιζόταν στις ικανότητες του αρχηγού τους, που έθεταν τον εαυτό τους στην διάθεση του και αυτοπροτεινόταν σαν υποψήφιοι, που ανήκαν στον ίδιο πολιτικό χώρο και πολλές φορές έχουν συνεργαστεί και βοηθηθεί από τον ίδιο, στην πρώτη απόφαση που δεν τους άρεσε ή συνέφερε, κάνουν την γνωστή, τα τελευταία χρόνια, «πολιτική κυβίστηση» , ή αλλιώς «κωλοτούμπα» και του γυρίζουν την πλάτη, τον απειλούν και προσχωρούν σε αντίπαλα στρατόπεδα…. Είναι στα αλήθεια αυτά τα άτομα που θα αγωνιστούν για το κοινό καλό μας αύριο; Είναι αυτά τα στελέχη που θα θέλαμε σαν αιρετούς εκπροσώπους μας; Είναι πράγματι αυτοί οι άνθρωποι που θα προτάξουν το εμείς έναντι του εγώ; Μάλλον όχι. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, πριν ‘ριχτείτε’, σοβαρευτείτε, όσο είναι ακόμα καιρός….

Από την εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks