-
Αρχική > Διεθνή > Ηδημοπρασία Μαρτίου’19 τηςSagaFursξεκίνησε σε μια κατάμεστη αίθουσα(φωτογρφίες )

Ηδημοπρασία Μαρτίου’19 τηςSagaFursξεκίνησε σε μια κατάμεστη αίθουσα(φωτογρφίες )

Η έναρξη της δημοπρασίας Μαρτίου 2019 της SagaFurs πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα με εξαιρετική συμμετοχή περισσότερων από 550 αγοραστών από όλες τις αγορές

. Προσφέρθηκαν 54000 Finnraccoons, 40000 SilverFoxesκαι 66000 BlueFrostFoxesκαι μικρότερες ποσότητες από διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες.

Οι αγοραστές έδειξαν μεγάλο ανταγωνισμό πάνω σταFinnraccoon.

Οι τιμές παρέμειναν σταθερές και η προσφορά πωλήθηκε σε ποσοστό 100%.Κυριάρχησαν οι αγοραστές από την Νότια Κορέα και την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας με καλή υποστήριξη από την Κίνα. ΟιSilver Fox πωλήθηκανσεποσοστό 80% σεσταθερέςτιμές. ΚυρίαρχοιαγοραστέςήτανηΕυρωπαϊκήΒιομηχανίαΜόδαςκαιηΝότιαΚορέαμευποστήριξηαπότηνΡωσίακαιτηνΤουρκία.

Η προσφορά των BlueFrostfoxσυγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των αγοραστών και οι τιμές ανέβηκαν έως και 10%κατά μέσο όρο, αλλά με έμφαση στα καλύτερης ποιότητας αγαθά.

Για τις αλεπούδεςBlueFrost,δραστήριες υπήρξαν όλες οι αγορές,μεταξύ αυτών η Νότια Κορέα, Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κίνα. Επιπρόσθετα,οι διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100% κάτω από καλό ανταγωνισμό στην Νότια Κορέα, Κίνα, Ρωσία και την Διεθνή Βιομηχανία Μόδας.Το TopLotτων SilverFoxαγοράστηκε από τονMehmetDurasαπό τηνMyFur, Τουρκία.

Οι 450 000 Blue Fox και 49000 Blue Shadow Fox πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% και σε τιμές αυξημένες κατά 15%. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με ισχυρή υποστήριξη από την Νότια Κορέα, η ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας και η Ρωσία.

Το Blue Fox Top Lot αγοράστηκε από τον Mehmet Durasαπό την My Fur, Τουρκία.

Τα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων δείχνουν την εμπιστοσύνη των αγοραστών στα ΠιστοποιημέναγουνοδέρματαSagaFox.

Στις 10.3 δημοπρατεί το FurHarvestersAuction τα αμερικάνικα άγρια γουνοδέρματα και στις 11.3 δημοπρατεί η SagaFurs τα μινκ

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks