-
Αρχική > Τοπικά νέα > Οι εορταγορές του Πάσχα  «μοχλός» κοινωνική αλληλεγγύης:Το μπαζάρ του Συλλόγου Νεφροπαθών(φωτογραφίες )

Οι εορταγορές του Πάσχα  «μοχλός» κοινωνική αλληλεγγύης:Το μπαζάρ του Συλλόγου Νεφροπαθών(φωτογραφίες )

 Κύριος «μοχλός» για δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελούν  οι Πασχαλινές εορταγορές που στήνουν αυτές τις ημέρες στο κέντρο  της πόλης μας  ιδρύματα,

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

σχολεία και άλλοι φορείς, μέσω των οποίων πωλούν συνήθως χειροποίητες δημιουργίες με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πασχαλινό μπαζάρ πραγματοποίησε  σήμερα τετάρτη  αλλά και αύριο  Πέμπτη ο  Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς  όπου έλαβε χώρα στο εμπορικό Καστοριάς. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

     Ο σύλλογος, εδώ και πολλά χρόνια, πορεύεται με όραμα την  στήριξη των μελών του συλλόγου όμως σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, χρειάζεται τη στήριξη τόσο των φορέων, όσο και την ευαισθητοποίηση των απλών.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί το  αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης των πολιτών  σε περιόδους πριν από μεγάλες γιορτές όπως αυτή που διανύουμε. Πολύς κόσμος λοιπόν προσφέρει απ’ το υστέρημά του για την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών που επιτελούν κατά γενικό ομολογία σημαντικό έργο στηρίζοντας κυρίως ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks