-
Αρχική > Ελλάδα > ΟΑΕΔ: Αιτήσεις από αύριο (30/5) για προσλήψεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις από αύριο (30/5) για προσλήψεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

Την έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στις ΕΠΑΣ Μαθητείας, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων αρχίζει από αύριο Πέμπτη (30/5) και θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη 05/06/2019.

Η αίτηση συμμετοχής είναι έντυπη και χορηγείται από τη Γραμματεία των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ ή εκτυπώνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται υπόψη της αρμόδιας Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης, στις Δ/νσεις των σχολείων που έχουν οριστεί από την Προκήρυξη, για κάθε Περ/κή Δ/νση, με επισυναπτόμενα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Οι υποψήφιοι για το σχ. έτος 2019-2020 έχουν δικαίωμα να υποβάλουν, ανά κλάδο και ειδικότητα, μία μόνο αίτηση.

Στην αίτησή τους δύνανται να δηλώσουν είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής και μία μόνο ΕΠΑ.Σ Μαθητείας από τις Περιφερειακές Ενότητες Ευβοίας, Χίου, Λέσβου, Ρόδου, είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας έως και Περιφερειακών Ενοτήτων της ίδιας Περ/κής Δ/νσης του ΟΑΕΔ. Στην αίτηση δηλώνεται υποχρεωτικά σειρά προτίμησης των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας στις οποίες επιθυμεί έκαστος να προσληφθεί (τούτο δεν αποτελεί δέσμευση για την Υπηρεσία)

 

 

Αρχική

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks