-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΚΙΝΑΛ: Περιοδείες της Αθηνάς Τσαλουκίδου και της Κωνσταντίνας Διαμαντοπούλου σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες)

ΚΙΝΑΛ: Περιοδείες της Αθηνάς Τσαλουκίδου και της Κωνσταντίνας Διαμαντοπούλου σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες)

“Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού με τον οποίο συζητήσαμε για θέματα αποκέντρωσης καθώς και για τους τρόπους ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοιήκησης κάτι που αποτελεί προγραμματική δέσμευση του Κινήματος Αλλαγής.

το πλαίσιο της περιοδείας μας στο Άργος Ορεστικό πραγματοποιήσαμε γόνιμο διάλογο και με τον διοικητή του ΑΤ Άργους Ορεστικού, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα ζητήματα ασφάλειας στην περιοχή καθώς και για τις δράσεις της αστυνομίας αναφορικά με την πάταξη της εγκληματικότητας, που αφορά κυρίως στην είσοδο και διακίνηση στη χώρα ναρκωτικών ουσιών. “Επίσης πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ= Αδαμόπουλο Σωτήριο καθώς και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς. Ακόμη επισκεφθήκαμε τις λαϊκές αγορές  Άργους Ορεστικού και Καστοριάς, το Κέντρο υΥγείας Άργους Ορεστικού, το Δημαρχείο Καστοριας και το Νοσοκομείο Καστοριάς”.

 


Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου

Αθηνά Τσαλουκίδου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks