-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επιμελητήριο Καστοριάς :Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ημερίδα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων(φωτογραφίες βίντεο )

Επιμελητήριο Καστοριάς :Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ημερίδα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων(φωτογραφίες βίντεο )

Γιωργος Κασαπίδης, ανήγγειλε ότι θα ιδρυθεί στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, γραφείο επενδύσεων

Δώρα Κωτσοπούλου

 Η «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού», βρέθηκαν στο επίκεντρο της ημερίδας που συνδιοργανωσαν η  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ/Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Καστοριάς και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας χθες το απόγευμα   στο Αμφιθέατρο του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

 Το παρών στην ημερίδα έδωσαν ο νεοεκλεγείς βουλευτής τη ΝΔ κ. Ζήζης Τζηκαλάγιας , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας,  κ Γιώργος Κασαπίδης , πολλοί επιχειρηματίες από την περιοχή μας που ήρθαν να παρακολουθήσουν από κοντά τα νέα δεδομένα που αφορούν  την ενίσχυση των επιχειρήσεων αλλά και πλήθος κόσμου.

 Αξίζει  να αναφερθεί ότι στην ημερίδα  ο κ.  Κασαπίδης, ανήγγειλε ότι θα ιδρυθεί στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, γραφείο επενδύσεων,  γεγονός, που το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά, οι επιχειρηματίες της περιοχής μας διότι τα τελευταία χρόνια βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. 

 

Όπως επισήμανε στο βιντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ Χαράλαμπος Καραταγλίδης

 

Γιώργος Κασαπιίης

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks