-
Αρχική > Ελλάδα > Πατέρας δύο παιδιών ο φερόμενος ως δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου – Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψή του

Πατέρας δύο παιδιών ο φερόμενος ως δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου – Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψή του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη φρικτή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr για αγρότη, πατέρα δύο παιδιών, από την Κίσσαμο που διαμένει στο Μάλεμε και ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης υπέπεσε σε ένα λάθος που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο για τον ίδιο καθώς ήταν η λεπτομέρεια που οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψή του και την εξιχνίαση της δολοφονίας. Αυτό που τον “πρόδωσε” ήταν τα ίχνη από το αυτοκίνητό του που βρέθηκαν στην περιοχή όπου είχε μεταφερθεί η σορός της 60χρονης.Το παραπάνω στοιχείο σε συνδυασμό με το προφίλ του δράστη που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή ευρημάτων από τον τόπο του εγκλήματος, αποκάλυψαν την ταυτότητά του, καθώς ο κύκλος των υπόπτων είχε στενέψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr, ο 27χρονος άνδρας φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Φαίνεται λοιπόν πως επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε το κίνητρο της επίθεση να ήταν σεξουαλικό.

https://www.enikos.gr/s

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks