-
Αρχική > Τοπικά νέα > Το Επιμελητήριο Καστοριάς Και Φέτος Στη Διεθνή Έκθεση Eως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου η αίτηση συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Καστοριάς Και Φέτος Στη Διεθνή Έκθεση Eως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου η αίτηση συμμετοχής

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019. πρόκειται να πάρει μέρος το Επιμελητήριο Καστοριάς.

Μετά και από τις  προηγούμενες επιτυχημένες συμμέτοχες του Επιμελητηρίου και την   επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προσκαλεί και φέτος να  συμμετέχουν οι καστοριανές επιχειρήσεις  στο περίπτερο του

Επιμελητηρίου  που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας,  θα φιλοξενηθούν  στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων στην  84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στη φετινή 84η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα  είναι η Ινδία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε ποσοστό 80 %. Η  επιβάρυνση  θα ανέρχεται σε 34,00€  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.  ( το κόστος περιλαμβάνει την ενοικίαση και κατασκευή του περιπτέρου. Το κόστος τυ-χόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

«Περιμένουμε τις συμμέτοχες, στο περίπτερο του επιμελητήριο για να προβάλουν την επιχείρηση τους», δήλωσε ο πρόεδρος του επιμελητήριου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Ο κ Καραταγλίδης απηθυνε καλεσμα στα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή) έως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Καστοριάς. Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537 Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κων/να.

από την εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΡΟΡΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications    OK No thanks