-
Αρχική > Πολιτισμός > Ανοίγει τις πύλες του στις 31 Ιουλίου το το 41Ο  RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς(ρεπορτάζ ) 

Ανοίγει τις πύλες του στις 31 Ιουλίου το το 41Ο  RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς(ρεπορτάζ ) 

     Ημερομηνία ορόσημο η 31η Ιουλίου  για το  41ο river party καθώς ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους  πολυπληθείς φίλους του με ένα πολυσυλλεκτικό και συναυλιακό πρόγραμμα, με έντεχνα ακούσματα και αξιόλογες ερμηνευτικές ικανότητες να συμφιλιώνουν τάσεις κι εναλλακτικές μουσικές προσεγγίσεις.

Δώρα  Κωτσοπούλου

 

Από τις 31 Ιουλίου έως και την 4 η Αυγούστου, πλάι στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή από μουσικά και άλλα δρώμενα, για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

  Το πολιτιστικό αυτό γεγονός για 41 ολόκληρα χρόνια αγαπήθηκε από το κοινό και αυτό μας το έχετε αποδείξει.

          Και φέτος η διοργανώτρια  αρχη  έχει  ετοιμάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα για όλους τους νέους και τις νέες που θέλουν να νοιώσουν τη διασκέδαση και μια αξέχαστη εμπειρία στις πανέμορφες όχθες του ποταμού Αλιάκμονα  ένα μοναδικό προορισμό για κάθε φυσιολάτρη.

          ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

     Δίπλα στον Αλιάκμονα και μέσα στο μαγευτικό τοπίο απείρου κάλλους, οι φίλοι του θεσμού θα απολαύσουν καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο , να “ντύνουν” μουσικά τη μεγάλη αυτή γιορτή.

          Τη μοναδική εμπειρία του river party συμπληρώνουν οι οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, εστιατορίων, μπαρ και πρώτων βοηθειών, ενώ οι πολυπληθείς φίλοι του θεσμού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν και διάφορα events,  τα οποία  θα κρατήσουν όλο το 24ωρο, αμείωτο το ενδιαφέρον των κατασκηνωτών και των επισκεπτών.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks