-
Αρχική > Ελλάδα > Καύσωνας και τη Δευτέρα – Δείτε σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς

Καύσωνας και τη Δευτέρα – Δείτε σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς

Ηλιοφάνεια, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένονται για αύριο, Δευτέρα. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ ισχυροί άνεμοι έντασης έως και 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, με εξαίρεση τον Πατραϊκό κόλπο όπου πρόσκαιρα θα φτάνουν και τα 6 με 7 μποφόρ. Το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks