-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά :Στους δρόμους η αστυνομία ενόψει Δεκαπενταύγουστου. Αυξημένα μέτρα ασφάλειας με επιπλέον προσωπικό( φωτογραφίες βίντεο )

Καστοριά :Στους δρόμους η αστυνομία ενόψει Δεκαπενταύγουστου. Αυξημένα μέτρα ασφάλειας με επιπλέον προσωπικό( φωτογραφίες βίντεο )

Έντονη αναμένεται να είναι η παρουσία της αστυνομίας σε όλο το οδικό δίκτυο ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.  καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θα εκδράμουν στα χωριά τους .

Δώρα Κωτσοπούλου

Ενημερωτικά Φυλλάδια στους οδηγούς με μέτρα προστασίας για το 15Αύγουστο  μοίρασαν  σήμερα το πρωί στους διερχόμενους οδηγούς οι άνδρες της Τροχαίας Καστοριάς

ο Διοικητής κ. Τσαταλπάς Στυλιανός με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα  της τροχαίας ενώ επισήμανε στους οδηγούς να είναι προσεκτική  αναφορικά με το τσιγάρο και το ποτό.

γνωστοποίησε οτι «ο σχεδιασμός της αστυνομίας αφορά αυξημένα μέτρα από τις 14 μέχρι και τις 19 Αυγούστου, όπου υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια δράσης για αντιμετώπιση των αναγκών, τόσο για την αυξημένη κίνηση στους δρόμους, αλλά και αδικήματα κατά περιουσίας, όπως τις διαρρήξεις και κλοπές»

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί η παναγία να  σκεπάζει  με την σκέπη της όλο τον κόσμο.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks