-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γερμανία: Τα ελληνόπουλα της ξενιτιάς συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους(Ρεπορτάζ φωτογραφίες βίντεο Κυριακή Νιάνιου)

Γερμανία: Τα ελληνόπουλα της ξενιτιάς συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους(Ρεπορτάζ φωτογραφίες βίντεο Κυριακή Νιάνιου)

Η καρδιά των Ελλήνων συνεχίζει να χτυπά δυνατά όπου και αν βρίσκονται. Οι Έλληνες του εξωτερικού ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν πάντα για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Γερμανία…Ουτισχα ι ν_ ΕΛΛΑΣ Μουλακα 0_2

Όπως η γνωστή μας πλέον ομάδα ποδοσφαίρου Ελλάς Μουλάα η οποία συνέχισε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Γερμανίας με νίκη εκτός έδρας ,επί ενός πολύ δυνατού κ αξιόλογου αντιπάλου που ήταν η γερμανική ομάδα Ουτισχαιν.

Η ομάδα του Σάκη Δαφκου κ του Δημήτρη Παλτογλου σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έδειξε τις ικανότητες της,αλλά κυρίως πως οι παίκτες τους παίζουν με την ψυχή τους υπερασπιζόμενοι πάντα το εθνόσημο που φορούν στο στήθος τους με την γαλανόλευκη φανέλα.

Ο Νίκος Μαχαιρουδης ήταν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς πήρε την ομάδα του από το χέρι οπως λέμε κ την οδήγησε στην μεγάλη νίκη πετυχαίνοντας τα δύο πανέμορφα γκολ,ενώ δεν υστέρησε κάνεις όλοι ήταν υπέροχοι.Η ομάδα της Ελλάς Μουλακα είναι στην πρώτη θέση αητητη ενώ δεν έχει δεχτεί κανένα τέρμα με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπακοσμα να αποτελεί τον φυλακα άγγελο της Ελληνικής εστίας

Η μέχρι τώρα παρουσία κ τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν ενθουσιάσει Όχι μόνο τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο ο οποίος συν όλα τα άλλα κάνει το βασικότερο βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προσφέροντας μεγάλη οικονομική στήριξη στην ομάδα.

Ο ίδιος βλέπει βέβαια αυτή η προσπάθεια να αμοιβετε με τον καλύτερο τρόπο κ κάνει λόγο πλέον για πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων παικτών ήταν εντυπωσιακή αλλά κυρίως συγκινητική, γεγονός που σχολίασε κ ο προπονητής Δημήτρης Παλτογλου ο οποίος πάρα την χαρά κ τον ενθουσιασμό του διατήρησε χαμηλούς τόνους.

Την ανωτερότητα των Ελλήνων από την άλλη παραδέχτηκαν οι Γερμανοί με τον αρχηγό τους κ προπονητή τους να δίνουν συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα της Ελλάς Μουλακα.

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks