-
Αρχική > Πολιτισμός > Χριστόπουλος: Γράφει την δίκη του πολιτιστική και παραδοσιακή ιστορία με διαχρονικά και μουσικά ακούσματα  (φωτογραφίες )

Χριστόπουλος: Γράφει την δίκη του πολιτιστική και παραδοσιακή ιστορία με διαχρονικά και μουσικά ακούσματα  (φωτογραφίες )

Τον πήχη του πολιτισμού και της παράδοσης ανυψώνει  ο  Σύλλογος Χριστόπουλος πραγματοποιώντας πολιτιστικά δρώμενα με διαχρονική αξία.

Δώρα Κωτσοπούλου

Τα Χριστοπούλεια 2019»  στην  συνέχεια των πολιτιστικών  δρώμενων του καλοκαιριού,  προσέφεραν  χθες το βράδυ   στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στο πολυπληθές κοινό της πόλης μας,  μια ομολουγουμένως  ξεχωριστή και μαγική βραδιά .

«Τα τραγούδια ξαναγράφουν ιστορία» Μια μουσική βραδιά με ποιοτική μουσική, μαγικά τραγούδια και πολύ- πολύ κέφι και χορό.

Ας μην ξεχνάμε η παράδοση ξεπερνώντας νοοτροπίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει η πυξίδα και να ενώσει την κοινωνία που κάποιοι προσπαθούν να αλλοιώσουν και να διασπάσουν. Μας χρειάζεται , λοιπόν, η παραδοσιακή γνώση, για να κρατήσουμε την ιστορική μας φυσιογνωμία».

Σήμερα στην Κουμπελίδικη «Όρνιθες

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks