-
Αρχική > Πολιτισμός > Τα Χριστοπούλεια συνάντησαν στην Κουμπελίδικη τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη (φωτογραφίες )

Τα Χριστοπούλεια συνάντησαν στην Κουμπελίδικη τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη (φωτογραφίες )

Πραγματοποιήθηκε  χθες το βράδυ στην πλατεία της Παναγίας Κουμπελίδικης:  οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη μια παιδική παράσταση αλλιώτικη, .

Δώρα Κωτσοπούλου

Φτιαγμένη με πολύ μεράκι από τη Μένη Κοκκίνου και με πολύ κέφι και τραγούδι από τη μαέστρο του συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος», Μαρία Βλαχάβα.

Χριστοπούλεια 2019 :Πλήθος εκδηλώσεων του πολιτιστικού  συλλόγου Αθανάσιος Χριστόπουλος

Ζούμε σε μια εποχή που η ύπαρξη , η λειτουργία και η δράση των συλλόγων φαίνεται να αποτελούν τον μοναδικό τρόπο διάσωσης και διάδοσης της παράδοσης και κουλτούρας ενός τόπου. Ο πολιτιστικός σύλλογος Καστοριάς Αθανάσιος Χριστόπουλος έχει κάνει μια πετυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια καταθέτοντας την δική του ξεχωριστή πινελιά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού εστία συγκέντρωσης και συσπείρωσης , μέσον έκφρασης και διατήρησης των ηθών και των εθίμων που συνθέτουν το παζλ της φυσιογνωμίας του συλλόγου.

Η προσπάθεια  να φέρει τον κόσμο κοντά του με μια σειρά δράσεων  προκάλεσε το ενδιαφέρον όλον των ανθρώπων μικρών και μεγάλων.

Ήταν ένα εορταστικό καλοκαίρι που τα είχε όλα ,καλύπτοντας της προτιμήσεις μικρών και μεγάλων και προσφέροντας χαρά και διασκέδαση ,ψυχαγωγία με κεντρικό γνώμονα την παράδοση την  κουλτούρα  και τον πολιτισμό

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks