-
Αρχική > Τοπικά νέα > Θωμάς Μόσχος :Στα εγκαίνια των γραφείων του ΜεΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη(φωτογραφίες )

Θωμάς Μόσχος :Στα εγκαίνια των γραφείων του ΜεΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη(φωτογραφίες )

Στα εγκαίνια των γραφείων του ΜεΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε  σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός επιχειρηματίας και πολιτευτής της Καστοριάς με τον συνδυασμό  ΜεΡΑ25 κ. Θωμάς  Μόσχος.

Στην ατζέντα  των συζητήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν  η μελλοντική πορεία του κόμματος, αλλά  οργανωτικά και πολιτικά θέματα.

Φυσικά  δεν έλειψαν  τόσο μετά την τελετή  των εγκαινίων, όσο και στην εκδήλωση που ακολούθησε  οι  συζητήσεις με βουλευτές και φορείς του κόμματος, για  θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Ο Καστοριανός πολιτευτής πιο συγκεκριμένα συζήτησε με τον γγ γραμματέα του  προέδρου του κόμματος ΜεΡΑ25  κ.  Γιάνη Βαρουφάκη,  αλλά και με την  βουλευτή Β Θεσσαλονίκης ΜεΡΑ25,κ.  Κωνσταντίνα Αδάμου.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί  ότι ο  κ Μόσχος έχει να επιδείξει μια έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα τόσο στα αγροτικά δρώμενα, όσο και στα   κοινωνικά ,δεν είναι λίγες οι φορές που ασχολήθηκε με τα προβλήματα των αγροτών όντας ο ίδιος αγρότης  και μάλιστα συγκρούστηκε  και  με τοπικούς φορείς για την διεκδίκηση κάποιων αγροτικών θεμάτων και όχι μόνο.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

 

   Με την κ.Κωνσταντίνα Αδάμου βουλευτής β Θεσσαλονίκης. Με την κ Ειρήνη Μήτσιου οργανωτικό στέλεχος του ΜεΡΑ25

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks