-
Αρχική > Διεθνή > Υπάλληλος είχε απομνημονεύσει τα στοιχεία από τις πιστωτικές κάρτες 1.300 πελατών (pic)

Υπάλληλος είχε απομνημονεύσει τα στοιχεία από τις πιστωτικές κάρτες 1.300 πελατών (pic)

Ο απίστευτος αυτός τύπος, στο διάστημα που μεσολαβούσε μέχρι να πληρωθεί το ποσό, είχε απομνημονεύσει το όνομα που ήταν στην κάρτα, τον αριθμό, αλλά και το secure number.

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση απάτης, βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Τόκιο, μετά από πολλές καταγγελίες που έγιναν σχετικά με ποσά που χάνονταν από πιστωτικές κάρτες.

Όπως προέκυψε ένας τύπος είχε την ικανότητα να απομνημονεύει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών, το όνομα, τον αριθμό, αλλά και τον αριθμό ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τις χρησιμοποιεί για online αγορές.

Ο Yusuke Taniguchi δούλευε στο ταμείο ένας καταστήματος στο Κότο, όπου καθημερινά αρκετοί πελάτες του έδιναν τις πιστωτικές τους κάρτες για να πληρώσουν τις αγορές που είχαν κάνει.

Στο διάστημα που μεσολαβούσε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τις επιστρέψει στο πελάτη, είχε καταφέρει να συγκρατήσει όλα τα στοιχεία που ήθελαν.


Ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε ένα μοιραίο λάθος… Αφού παρήγγειλε δύο τσάντες αξίας 230 ευρώ, τις έστειλε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα οι αρχές να φτάσουν σε αυτόν.

Εκεί μετά από έρευνες, βρέθηκε ένα μπλοκάκι, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ ήταν γραμμένα τα στοιχεία 1.300 καρτών.

 

http://www.gazzetta.gr/plus/p

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks