-
Αρχική > Τοπικά νέα >   Καλλιόπη Κυριακίδου : Ανοιχτή απάντηση στην  επιστολή του κ. Πράσσου

  Καλλιόπη Κυριακίδου : Ανοιχτή απάντηση στην  επιστολή του κ. Πράσσου

Ανοιχτή απάντηση στην από 21/9/2019 ανοιχτή επιστολή του κ. Πράσσου,επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Κύριε Πράσσο,

 

Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μου και για την παράθεση όλων αυτών των επισημάνσεων, σκέψεων και προτάσεων.Σε αυτό που δεν διαφωνεί κανείς μας είναι ότι η Περιφέρεια μας βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες φάσεις στην ιστορία της. Δεν ήταν τυχαία η διεξαγωγή του 1ουΔιεθνούς Συνεδρίου «Η Μετάβαση των Βαλκανίων στην Καθαρή Ενέργεια», όπου και είχαμε ενεργή παρουσία.

Το σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι μόνο σε μία συνεδρίαση και εκεί φυσικά θα ακουστούν όλες οι απόψεις.

Δεν θα σταθώ που συμφωνούμε ή διαφωνούμε, θα εργαστώ όμως με αποφασιστικότητα και με όσες δυνάμεις έχω, όπως πιστεύω και όλοι μας, για την πραγμάτωση αυτών που θα σταματήσουν τον σημερινό κατήφορο και θα αντιστρέψουν της κατάστασης.Προσωπικά πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία υγιών θέσεων εργασίας, που είναι το κυρίως ζητούμενο.

Δεν μπορώ βέβαια να μην επισημάνω την πολιτική βούληση του ίδιου του Πρωθυπουργού (ήμουν αυτήκοος μάρτυρας),  για μία ειδική στήριξη της Δυτικής Μακεδονίας. Όπως και την άμεση αντίδραση και την αποφασιστικότητα του Περιφερειάρχη να ανταποκριθεί, που για μένα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και ως υπάλληλος της Περιφέρειας τόσα χρόνια, είναι πρωτόγνωρη η ταχύτητα αντιμετώπισης των πραγμάτων που παρατηρείται σήμερα, τα οποία και άμεσα βιώνω εκ της νέας πολιτικής μου πλέον θέσης.

Ας αφήσουμε όμως τα υπόλοιπα για τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ευελπιστώντας σε μία θεσμική αλλά και προσωπική συνεργασία με όλους τους συναδέλφους γνωρίζοντας ότι κανένας μας δεν περισσεύει…

Ειδικά σήμερα!

 

Με τιμή

Καλλιόπη Κυριακίδου

Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών Περιβάλλοντος ΠΔΜ

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks