-
Αρχική > Επιχειρηματικά Πορτραίτα > Επιμελητήριο Καστοριάς: Επιχειρηματικά Πορτραίτα: Φυσικοθεραπευτήριο( Εξέλιξις) Κωνσταντινου Γκλαβινα

Επιμελητήριο Καστοριάς: Επιχειρηματικά Πορτραίτα: Φυσικοθεραπευτήριο( Εξέλιξις) Κωνσταντινου Γκλαβινα

Με λίγη υπομονή,  ποιοτική παροχή υπηρεσιών και αγάπη για αυτό που κάνουμε , πιστεύω θα βγούμε από το τούνελ της κρίσης .τονίζει μεταξύ άλλων στην στήλη   επιχειρηματικά  πορτρέτα , ο ιδιοκτητης του φυσικοθερπευτηρίου Εξέλιξις κ. Κωνσταντίνος Γκλαβίνας

Τι σας έκανε να ξεκινήσετε ;

Η φυσικοθεραπεία για μένα ήταν μια συνειδητή επιλογή. Είναι ένα επάγγελμα που έχεις επικοινωνία με ανθρώπους κάθε ηλικίας και τάξης. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και το συναίσθημα να προσφέρεις ήταν δύο λόγοι που με οδήγησαν στο να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα.

 

Ποιο είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας για να τα καταφέρει αυτή την περίοδο?

Περνάμε , όλοι μας, μια πού δύσκολη οικονομική περίοδο. Ο κλάδος μας θα έλεγα ό,τι έχει μπεί σ’ένα τούνελ χωρίς διέξοδο . Έχουμε γίνει έρμαια στις όποιες αποφάσεις των εκάστοτε αρμοδίων . Με λίγη υπομονή , ποιοτική παροχή υπηρεσιών και αγάπη για αυτό που κάνουμε , πιστεύω θα βγούμε από το τούνελ της κρίσης.

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα θέλατε να μεταδώσετε στον κόσμο?

Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ό,τι όλοι μας έχουμε υποστεί « ζημία » από την κρίση. Είμαστε μία μικρή κοινωνία και θα πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Ο κάθε επιχειρηματίας να διατηρήσει την ίδια ποιότητα, και ο κόσμος να βοηθήσει και όχι να ψάχνει άλλες « αγορές ». Εγώ από την πλευρά μου , έχω διατηρήσει την ίδια ποιότητα στην δουλειά μου, κάτι που κόσμος εκτιμάει.

μίζω ό,τι ο

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks