-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > IEEE Day στην Καστοριά

IEEE Day στην Καστοριά

Για ακόμη μία χρονιά το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά γιορτάζει τη δημιουργία του παγκόσμιου οργανισμού τεχνολογίας ΙΕΕΕ και διοργανώνει το IEEE Day.

Το IEEE Day είναι μία γιορτή αφιερωμένη στους μηχανικούς και στα μέλη του IEEE σε όλο τον κόσμο. Το θέμα της ημέρας είναι “Leveraging Technology for a Better Tomorrow” και φέτος είναι ο δέκατος χρόνος που γιορτάζεται αυτό το ιστορικό γεγονός!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00 στο χώρο του Ερευνητικού Εργαστήριου Πληροφορικής στο κτίριο του Διδακτηρίου. Στόχος της ημέρας αυτής είναι το άνοιγμα του Ερευνητικού Εργαστηρίου, όπου στεγάζεται η ομάδα από την ίδρυσή της. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με το IEEE, τις δραστηριότητες του Φοιτητικού Παραρτήματος και θα παρουσιαστούν τα Project των φοιτητών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά αλλά και όσων σχεδιάζονται για τη φετινή. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει επικοινωνία με το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ στην Κοζάνη. Τέλος, η ημέρα θα κλείσει με ένα Workshop με θέμα το Διαδίκτυο των Πραγμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks