-
Αρχική > Αθλητικά > Πινγκ-Πονγκ: Ξεκίνημα πρωταθλήματος με μια νίκη και μία ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Ξεκίνημα πρωταθλήματος με μια νίκη και μία ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο 5/10/2019 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της κατηγορίας του Α’ Τοπικού ανδρών Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες διεξήχθησαν στην Κοζάνη και περιελάμβαναν τις δυο πρώτες αγωνίστηκες.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει ομάδες από την Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. Στην φετινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι αμφίρροπο καθώς πολλές ομάδες είναι ισοδύναμες έχοντας ενισχυθεί σημαντικά με μεταγραφές και έτσι κανείς δεν μπορεί  να προβλέψει ποιες ομάδες  θα ανέβουν στην Β’ Εθνική Βορείου Ελλάδος.

Κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι ήταν και η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” καθώς αρχικά αντιμετώπισε την γηπεδούχο ομάδα της Κοζάνης, η καστοριανή ομάδα μπήκε δυνατά και παίζοντας ωραίο πινγκ πονγκ βρέθηκε να κερδίζει με 3-1 στις νίκες, ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά οι αθλητές της έχασαν την συγκέντρωση τους και εν τέλει γνώρισε την ήττα με σκορ 4-3 στις νίκες. Ο αγώνας είχε διάρκεια περισσότερο από 3 ώρες.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας ο  Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπισε την τον Φ.Ο. Καρδίτσας μια ομάδα η οποία βασίζεται σε δυο Κύπριους αθλητές. Οι καστοριανοί αθλητές μπήκαν και πάλι δυνατά κάνοντας 2-0 στις νίκες εκεί όμως η ομάδα της Καρδίτσας με τρεις συνεχόμενες νίκες έκανε την ανατροπή και βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη καθώς προηγήθηκε στις νίκες με 3-2. Σε εκείνο το σημείο ξύπνησε η Καστοριανή ομάδα και με δυο συνεχόμενες νίκες κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με σκορ 4-3 στις νίκες. Και ο δεύτερος αγώνας της ημέρας οδηγήθηκε στο διπλό έχοντας και αυτός διάρκεια περίπου 3 ώρες.

Αποτελέσματα:

Σ.Ε.Α. Κοζάνης – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 4-3

Φ.Ο. Καρδίτσας – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 3-4

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Τρ,  Γκιμουρτζίνας Αχ,  Γραμμένος Ν.. Στον πάγκο έμεινε ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης καθώς είχε ίωση.

Σ.Ε.Α. Κοζάνης: Αρκίβης Γ, Θεοδωρίδης Κ, Παναγιωτίδης Α.

Φ.Ο. Καρδίτσας: Ιωαννίδης Α, Χρυσοστόμου Χ, Αρχοντής Σ.

Βαθμολογία (2ης αγωνιστικής):

Α/Α

Ομάδα

Βαθμοί

Νίκες

Ήττες

1

O.E.Α. Θεσσαλονίκης

4

2

0

2

Σ.Ε.Α. Κοζάνης

4

2

0

3

Γ.Σ. Βόλου

4

2

0

4

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”

3

1

1

5

Μ.Γ.Σ. Εθνικός  Αλεξανδρούπολης

3

1

1

6

Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης

3

1

1

7

Φ.Ο. Καρδίτσας

3

1

1

8

Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου

2

0

2

9

Μ.Α.Σ. Αετός Θεσσαλονίκης

2

0

2

10

Ο.Ε.Α Βέροιας

2

0

2

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 19-20/10/2017 στην Κοζάνη. Η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” θα συμμετάσχει με αρκετούς νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Επίσης συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές νέων αθλητών-τριών για την καινούργια αγωνιστική περίοδο στις ακαδημίες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ”Ο Κένταυρος” όποιοι θέλουν να γνωρίσουν το ολυμπιακό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6951708639 & 6906263095

Top
Enable Notifications OK No thanks