-
Αρχική > Διεθνή > Κούρδισσα ξεσπά κατά Αμερικανών στρατιωτών. «Οι Τούρκοι μας δολοφονούν… Εσείς γιατί είστε εδώ;» (video)

Κούρδισσα ξεσπά κατά Αμερικανών στρατιωτών. «Οι Τούρκοι μας δολοφονούν… Εσείς γιατί είστε εδώ;» (video)

Ολα αυτά συμπυκνώνονται στο ξέσπασμα Κούρδισσας μάνας εναντίον Αμερικανών στρατιωτικών στο Κομπάνι της Συρίας, σε video που κάνει εδώ και αρκετές ώρες το γύρο του twitter.

Η γυναίκα αυτή έχει πολύ λογικές απορίες αλλά και μία αγανάκτηση που την εκφράζει μιλώντας στη γλώσσα της, την ώρα που ο κλοιός των Τούρκων γύρω από το Κομπάνι στενεύει.

«Τα παιδιά μας είναι ορφανά τώρα. Προστατεύαμε την πόλη μας πέντε χρόνια. Εσείς γιατί είστε εδώ; Τι κάνετε εδώ; Καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι η γη μας. Οι Τούρκοι μας δολοφονούν. Μέχρι πότε θα επιτρέπετε να συμβαίνει αυτό;» φωνάζει αρχικά.

Με τη φωνή να σπάει συνεχίζει: «Καλύτερα να μας αφήσετε μόνους αν πραγματικά δεν θέλετε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο. Εμείς μέχρι πότε θα ζούμε έτσι; Θα πρέπει να δολοφονήσουν και τα παιδιά μας για να κάνετε, επιτέλους, κάτι; Και ποιος είναι ο Ερντογάν που μας επιτίθεται; Αυτή η γη είναι δική μας, όχι του Ερντογάν. Πόσα παιδιά θα θάψουμε ακόμα; Πόσο θα μας λέτε να περιμένουμε;»

Απαντήσεις δεν ήρθαν ποτέ…Πηγή: news247.gr

</p.childnodes.length;d++){var>

 

Αφήστε μια απάντηση

Top