-
Αρχική > Αθλητικά > Συγκλονιστική προσπάθεια από Πετρούνια, που όμως έμεινε εκτός μεταλλίων

Συγκλονιστική προσπάθεια από Πετρούνια, που όμως έμεινε εκτός μεταλλίων

Τρομερή εμφάνιση από τον σπουδαίο Ελληνα πρωταθλητή της γυμναστικής που προερχόταν από χειρουργείο και αγωνιστική απραξία Οαθλητής θρύλος της γυμναστικής, ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπόρεσε να κάνει και πάλι το θαύμα του.

Τούτη τη φορά μπορεί να μην κέρδισε όλους τους αντιπάλους του, ωστόσο ήταν ουσιαστικά νικητής διότι προερχόταν από μια δύσκολη περίοδο καθώς όλους κι όλους είχε δύο αγώνες στο ενεργητικό του τους τελευταίους έντεκα μήνες μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στον ώμο.

Παρά την αγωνιστική απραξία και τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν όμως, ο Πετρούνιας ήταν συγκλονιστικός στην προσπάθειά του στους κρίκους.

Οχι όμως και τέλειος, όπως συνήθως, αφού δεν του το επέτρεψαν οι συνθήκες και οι αντιξοότητες. Ο 28χρονος τρις (σερί) παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο βαθμολογήθηκε με 14.733 και κατετάγη τέταρτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγάρδης, χάνοντας το χρυσό για πρώτη φορά έπειτα από τρεις σερί παγκόσμιους τίτλους και το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Νικητής, αναδείχθηκε ο Τούρκος, Ιμπραχίμ Τσολάκ με 14.933, δεύτερος ο 27χρονος Ιταλός, Μάρκο Λοντάντιο με 14.900 και τρίτος ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ από τη Γαλλία με 14.800. Η τελική κατάταξη του τελικού Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.933 Μάρκο Λοντάντιο (Ιταλία) 14.900 Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14.800 Λευτέρης Πετρούνιας 14.733 Ατρούτ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.725 Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 14.666 Αρτούρ Τοβμασιάν (Αρμενία) 14.200 Νικ Κλέσινγκ (Γερμανία) 14.166 Δείτε την προσπάθεια του Πετρούνια:

https://www.ethnos.gr/athlitismos/66298_

Top
Enable Notifications OK No thanks