-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γιώργος Κασαπίδης :Παγκόσμιο συνέδριο γούνας για την Καστοριά , στην ανοιχτή σύσκεψη για τα προβλήματα της γούνας (φωτογραφίες βίντεο)

Γιώργος Κασαπίδης :Παγκόσμιο συνέδριο γούνας για την Καστοριά , στην ανοιχτή σύσκεψη για τα προβλήματα της γούνας (φωτογραφίες βίντεο)

Ανοιχτή σύσκεψη για τα προβλήματα της γούνας  πραγματοποιήθηκε  σήμερα στην αίθουσα  του αμφιθεάτρου της Π. Ε. Καστοριάς, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη

Δημήτρη Σαββόπουλου, των βουλευτών, του δημάρχου και όλων των φορέων του κλάδου, Σύνδεσμοι, Ομοσπονδία, εκτροφείς κ.ά..

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την συζήτηση πρόεκυψε η αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο στην Καστοριά για να αναδεχθούν  οι  ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα αλλά και να ακουστούν και  από όλο το κόσμο  που είναι στον κλάδο της γούνας πως βλέπουν την κατάσταση.

Παράλληλα να ακουστούν   και οι  προτάσεις για το πώς θα  είναι η πορεία του κλάδου,  πώς μπορεί να  αντιμετωπιστούν οι απειλές που δέχεται, αλλά και πως μπορούν   να εκμεταλλευτούν οι γουνοποιοί  τις ευκαιρίες.

Γιώργος Κασαπίδης : «Οι άνθρωποι εδώ έχουν έντονη την αγωνία  για το πρόβλημα της γούνας , αλλά έχουν και ολοκληρωμένες και  σοβαρές ς προτάσεις Είναι μια πρόκληση  για την περιφέρεια για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με τους επαγγελματίες και  να δώσουμε προοπτική και λύση στα προβλήματα . Αυτό θα κορυφωθεί στο διεθνές συνέδριο που θα  αποφασιστεί από τους γουνοποιούς.Πιστεύω σύντομα εδώ στην Καστοριά και να σηματοδοτήσει  μια επανεκκίνηση του κλάδου με στόχο την ανοδική και τροχιά και δημιουργική πορεία».

 

https://youtu.be/Rp3si0c0kII

https://youtu.be/r7Qkfj9mV9s

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks